Jump to content

Norweld sveiseapparat problemer


erlend1604
 Share

Recommended Posts

Eg fikk nylig eit Norweld 202 mig apparat. Han eg fikk det av trodde at kortet var ødelagt. Apparatet slår seg på, men er går ikkje an å sveise med det. Kjem ikkje gass, og det mater ikkje.

Noken som har ide om ka det kan være?

Link to comment
Share on other sites

Hva har du sjekka faktisk er i orden da? Har du tatt ut kretskorta og sett over at ingenting er brent og at det ikke er irr eller defekte sikringer (dersom det er det) ? ikke slipestøv i kontakter?

 

Så kan du sjekke bl.a at bryteren på pistolen faktisk fungerer, den går jo på både trådmating og gass.

 

ellers står det litt her om liknende problem: https://www.maskinisten.net/viewtopic.php?t=14148

Ser bl.a at dem ryktest å ha dårlige potmeter på justering av trådmating. Dette er trolig ikke feil hos deg siden du ikke har tårdmating overhode, men det kan du ohme ut og se at det ser fornuftig ut. ( lav ohm i min, høy ohm i max somregel, og at det ikke blir open kontakt eller tullete verdier mens du sakte øker fra min til max)

ellers ville eg ikke lagt alt for mye jobb i dette, og ivertfall ikke levert det til noen som tar timebetaling for å reparere. Får Esab, Kemppi, migatronic o.l relativt rimelig i bra bruktstand.

Edited by hsd
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...