Jump to content

e36 radiator bytte? hjelp


Tjallvard
 Share

Recommended Posts

hei hei,

det lekker litt kjølevæske hos meg. jeg har ikke fått jekket opp og sett så nøye under, men jeg vet at radiatoren ble byttet rett før jeg var å handlet bilen og at det ble byttet med en allerede brukt oem radiator. Jeg vet ikke hva som er vanlig ifh til lekkinga? hos meg renner det hvertfal litt ut etter en liten kjøretur, men det renner aldri mer noen desiliter. Motoren har aldri gått varm. Føler av og til det kan lukte litt fra aircon ved oppstart, men ikke betydelig og det går bort etter 5 min.

Har jo hørt mye hvor drit disse radiatorene er og jeg må vel bytte uansett. Noen forslag til noe bra men ok priset ettermarkeds radiator? 

 

takk for svar og hjelp

Link to comment
Share on other sites

Nissens lager erstatningsradiatorer, men du bør finne ut hvor lekkasjen er før du bytter. På E36 kan det like gjerne være fra ekspansjonstanken på siden av radiatoren (den i plast) eller fra termostathuset (også plast som typisk sprekker). Du kan prøve å bruke speil eller frontkamera på mobilen for å se under bilen, trenger ikke nødvendigvis å jekke opp.

Link to comment
Share on other sites

Takk! Jeg skal dobbeltsjekke, kan evt bare bytte delen det lekker fra da?
jeg tenkte om radiatoren var gammel og dårlig kunne jeg like gjerne bytte hele? Det virker jo ikke som en altfor dyr eller vanskelig prosess? 

Link to comment
Share on other sites

Kurant å bytte radiator på E36 og helt sikkert en grei investering om du skal ha bilen en stund, men det hjelper som sagt ikke hvis det f.eks. lekker fra en sprekk i termostathuset.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...