Jump to content

Funksjonsfeil vindusspyler, F11


La-B
 Share

Recommended Posts

Hei! Jeg har en F11 som "plutselig" vinduspyler hang seg opp ved betjening. Har skrudd tenning av/på samt tatt av batteripol uten effekt. Pumpa går tross alt om bilen går eller ikke. Noen som har opplevd lignende? Hvilken modul har feil?

Link to comment
Share on other sites

Var ikke så veldig mange tilsvarende feil å finne, men ser ut som andre har hatt det før deg: https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=1295604

Slik jeg ser det så er det enten signalet inn på JBE (fra bryter på rattstammen) eller så er det modulen i seg selv. Det kan også være noe dårlig jording med i bildet, da skjer det ofte litt funky ting med komponenter som går på av seg selv. Har du noen andre spøkelser?

Hva modulen får inn av signal fra rattstammen tenker jeg at man skal kunne lese av med skikkelig diagnoseutstyr. Ellers lurer jeg på hvilken spyler det er, for den til lyktene ser ut til å ha eget rele og da kan det jo være at det sitter fast.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Har skiftet bryter-enhet (brukt), for eliminere en feil, men fortsatt går pumpen konstant. 
 

Link som du sendte har samme utfordring. 
Når det gjelder lyktespyler, har denne kuttet i etterkant. Sammenheng?

Skifter JBE, for å teste 👍
Takk for oppfølging!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...