Gå til innhold

Kjølevifte starter umiddelbart selv på kald motor


Felup
 Share

Anbefalte innlegg

X3, 2008, d20a. Kjølevifte starter umiddelbart når motor starter, selv om den er kald. Temp. måler viser også straks normaltemp. Ellers går motor normalt. Når bare tenningen står på, står temp måler nederst på blått, som den skal og viften går ikke. Feilkode P0117, low voltage, eller jordfeil. Har sjekket, ohmet og byttet kjølevannsensor, uten at noe gir endring. Heller ikke om ledningen til sensor er av eller på. Har ohmet ledningen fra sensor fram til koblingsboks ved bremsekraftforsterker. Begge ledere er ok. Sjekket alle sikringer i hanskerom. Er det noen andre følere/sensorer som kan trigge dette? Noen som har vært borti noe liknende eller har forslag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mener det har vært to tråder om akkurat dette i løpet av det siste året +/-. Den ene var gåen sensor og den andre dårlig remap som ble fikset ved å legge inn original software.

Hvis du plugger ut kontakta på dde, måler du samme motstand der som direkte på tempsensor?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er problemet løst. Trodde ikke det var relevant, men jeg hadde altså byttet motor inklusive ledningsnettet på denne. Men de er laget på samme år 2008, bare noen få mnd. forskjell, og alt skal vel være likt da? Uansett, satte på igjen det originale ledningsnettet og alt ok nå. Min teori er at ledningsnettet på byttemotoren må ha fått en skade. Var ikke veldig lysten på å bytte ledningsnettet, siden det tar ganske mange timer pga. at det er så trangt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...