Espenlis

Medlem
 • Innholdsteller

  1066
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Espenlis

 • Rang
  Brigader

Profile Information

 • Interesser:
  Molde
 1. Tuningservice samarbeider med et europeisk tuningselskap, som har utviklingsentere i Belgia, Finland og England. Ved hjelp av avanserte dyno´er og vårt samarbeid med ledende hardware-produsenter kan vi tilby deg en service som vil tilfredsstille dine aller høyeste forventinger. TuningService er garantert billigst på chiptuning på vestlandet UTEN at det går utover kvaliteten. Før optimaliseringen kjøres det en diagnose for å finne ut om bilens spesifikasjoner og ytelse ligger innenfor angitte spesifikasjoner. Deretter vil datafilen som vi henter ut fra motorstyringen bli sendt til våre spesialister for programmering. Dette betyr altså at det er originale data fra din bil som ligger til grunn for optimaliseringen. Det er årsaken til at vi kan være sikre på å levere et motorstyringsprogram som passer perfekt til din bil. Om vi oppdager feil ved bilen under vår innledende diagnose, så legger vi fram en oversikt som viser hva som skal til for å få korrigert feilene. Når du leverer din bil til oss, kan du alltid stole på at vi har løsningene som skal til for å sette din bil i stand. Vi har avdelinger i: Ålesund Molde Trondheim Bergen Klikk innom vår hjemmeside http://www.TuningService.no for mer informasjon eller ta kontakt på epost. Tuningservice.no Christian Bigton Telefon: 414 84 847 post@tuningservice.no Tuningservice Molde Espen Listaul Telefon: 922 35 316 molde@tuningservice.no Tuningservice Trondheim Øyvind Sandal Telefon: 913 86 843 trondheim@tuningservice.no Tuningservice Bergen Fredrik Bruland Telefon: 909 47 334 bergen@tuningservice.no
 2. Nei nå, denne husker jeg veldig godt!! Hehe!! Beklager bumpingen, men sitter å mimrer fra Bimmers.no tiden min.
 3. Espenlis

  Den store Photoshop-tråden!

  Veeel, etter maange år borte fra Bimmers.no så følte jeg trangen igjen. Har ikke handlet meg noe BMW igjen siden e36'n men sikler litt her og der. Artig å se hvordan photoshoptråden eksploderte, så jeg må nesten legge inn mine chop's som jeg har laget siden jeg sluttet. Før Chop Før Chop Før Chop Før Chop1 Chop2 Chop3 Før Chop
 4. Vel.. 5'ern har jo allerede 20" (etter det jeg har fått med meg fra tidligere).. Ellers må jeg jo si at det er to nydelige biler du har diezelpower.. Lykke til med salget og måtte det bli E60/E61 igjen.. Er det 20" ?? Virket da veldig små...? KAnskje pga av kanten på de. Ihvertfall, så virker felgene for små da. Såg ut som 19" men det er vel 20" ja når jeg ser litt bedre etter. 22" da for svarte!!
 5. Pene biler... Men, den 5-serien fortjener noe større felger. Høres veldig "kresent" ut, men 20" er ikke å forakte på denne store bilen. Lykke til med salget ihvertfall.
 6. Espenlis

  E36 Org.lykter+speil

  Nei. Ingen fukt.
 7. Espenlis

  E36 Org.lykter+speil

  Budrunden er åpen igjen, da budvinner ikke har svart på PM.
 8. Espenlis

  Den store Photoshop-tråden!

  Har prøvd meg på en RS4.. Er ganske rå fra før disse bilene, og ikke minst fargen, så den ble ikke forandret. En mild Dahlback-versjon... Org: Chop:
 9. Espenlis

  E36 Org.lykter+speil

  6min igjen.
 10. Espenlis

  E36 Org.lykter+speil

  Bump! Budrunden går ut imorgen kl.15.00. Høyste bud: 600,-