Kim

Medlem
 • Innholdsteller

  193
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kim

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Noen som har sendt enheten til England for reparasjon?
 2. Vil det komme opp på diagnose om det er denne enheten? Lest meg frem til at rele i modulen kan byttes men tydeligvis en krevende loddejobb, noen som gjør slikt i Norge eller har sendt enheten til utlandet med godt resultat? (F eks til bmwgm5.com)
 3. Fikk plutselig et problem med sentrallåsen, bare låsen på førersiden fungerer. Låsen på førersiden gikk i stykker, så jeg byttet delene som skulle til etter kjøp fra ebay. Brukte skrutrekker for å sjekke at jeg hadde alt på linje ved montering, prøvde så å låse opp og igjen. Det funket, monterte låsen igjen men nå får jeg bare åpnet låsen på førerdøren. De andre står åpne/ lukkes ikke når jeg bruker nøkkelen i låsen. Summert opp: - Fjernkontroll fungerer ikke, har bare brukt nøkkelen i låsen og det har gått fint - Bare låsen på førersiden fungerer - Knapp inne i bilen for sentrallåsen fungerer ikke - Sjekket sikringer, de er ok (49, 52, 58, 60) - Bilen starter Noen som har ide eller vært borti noe tidligere?
 4. Må man forresten ha noe spesialverktøy for å få løs slangen fra caliperen? Eller er det bare vanlig fastnøkkel?
 5. Ser ut som det enkleste er å bare bytte selve caliperen da risikoen for at stempelet er rustet er veldig stor.....
 6. Hehe... da må personen antagelig sitte der i et par dager Har faktisk et par sånne klemmer på bilde over, da bruker jeg de. Trodde det var godt med trykk i slangen og det ville lekke ut væske. Noen som har prøvd å renovere caliperne forresten? Tenkte da på å plukke den fra hverandre, ta ut stempelet og bytte pakninger.
 7. Ser meg nødt til å enten bytte calipere bak eller plukke de av og bytte pakninger. Men hvordan gjøres det for å ikke tømme hele systemet for bremsevæske? Finnes det noe som kan skrus på slangen mens jeg har caliperen av for å bytte pakninger?
 8. Byttet bremseskiver og klosser bak på bilen min i helgen. Klossene ligger seg nå inntil skivene siden jeg ikke luftet de samtidig (antar det er derfor hvertfall). Istede for å lufte de på den ordentlig måten, kan jeg egentlig bare skru av lokket på bremsevæsketanken og pumpe bremsene noen ganger mens motoren er i gang? Eller vil det sprute bremsevæske over hele motoren og gi luft i systemet?
 9. Kim

  (Løst) Ødelagt starter? E46 320i

  Det var starteren
 10. Kim

  (Løst) Ødelagt starter? E46 320i

  Har prøvd med starthjelper også, og jeg kan høre et klikk fra starteren men det er også det. Ingen tegn til liv.
 11. Har hatt litt problemer med å starte de siste gangene og i dag ville den ikke starte i det hele tatt- Tidligere så har starteren dratt rundt men den har dratt tungt. I dag hørtes det nesten ut som den sluret før det ble stille. Når jeg nå prøver å starte kommer det kun ett enkelt klikk i det jeg vrir om nøkkelen. Jeg målte 11,99V på batteriet og ingen tegn til svakt lys i instrumentene. Jeg prøvde også å koble til starthjelper uten hell. Tenkte først at det kunne være dynamoen, men da ville det vel ikke vært strøm på batteriet etter flere forsøk på å starte? Kan det være starteret som har tatt kvelden?
 12. Låse/ låse-opp funksjonen på nøkkelen er ustabil, så jeg har brukt nøkkelen endel for å låse opp bilen. Låsen begynte å bli treg og her om dagen så det "knepp", da skjer det ingenting når jeg vrir nøkkel fra side til side. Er det noen andre steder på bilen enn førerdøren jeg kan bruke nøkkelen til å åpne bilen? Litt kjedelig om jeg står der og ikke får opp bilen. Gjelder 2004 E46.
 13. Har noen vært borti problemer med at bakluken forskyver seg på E46 Touring? Selve bakluken er fin fin, men det er delen med glasset som har forskjøvet seg og lager en ujevn glipe slik at glasset ikke blir presset mot gummipakningen og lager en lite åpning i vestre hjørne. Legger ved bilder. På bilde ovenfra ljuger ikke kamera heller, det er mye større avstand mellom tak og bakluke på den ene siden enn den andre.
 14. Fjernkontrollen på nøkkelen for åpning av dører har sluttet og fungere. Jeg tror egentlig ikke jeg "gidder" å betalt 1500-2000 kroner for ny nøkkel hos forhandler, lurer derfor på om jeg kan kjøpe nøkkel fra Ebay og bruke denne som fjernkontroll? Gjelder E46.
 15. Kom tilfeldigvis over dette norske bygget på YouTube, ser veldig gjennomført ut: