Jump to content

ELS

Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

About ELS

 • Rank
  Løytnant

Contact Methods

 • MSN
  e_lygre@hotmail.com

Profile Information

 • Interesser:
  Skånevik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ELS

  BMW dieselmotorer

  det eksisterende partikkelfilteret var tett da jeg kjøpte bilen så derfor ble dette staket ut av med drill og spett for å se om bilen gikk bedre da. han som har omprogrammert hjernen sist gang programmerte for fungerende partikkelfilter. det har gått tett i ettertid. så nå er "boksen til partikkelfilteret der, uten innmat. vurderer å kjøpe nytt partikkelfilter på ebay, da det finnes der til ca en fjerdedel av prisen til gs bildeler. Bilen skal på eukontoll innen april, så jeg lurer på om den går gjennom utslippskontrollen uten partikkelfilter...
 2. ELS

  BMW dieselmotorer

  bilen funker flott den uten partikkelfilter...kanskje den fungerer enda bedre med en justering? men motoren oppfører seg fint og går som en kule. men hvis du ska til jæren så kunne du kanskje sett på bilen om det var noe å gjøre med den. jeg er usikker på det firmaet som har chippet bilen, og jeg kunne tenkt meg å forsikre meg om at programmet som er innstallert er forsvarlig, og eventuellt justere det.
 3. det finnes ingen papirer så her er det bare til å kjøre til du blir stoppet. du får ikke kjøreforbud, kun mangellapp som må rettes innen en måned. (vise orginal bil...) passer like godt påå touring som på noe annet. blir ikke godkjennt uansett.
 4. K-Sportracing coilover kit E-34 ( used hub) passer til alle e34 har stått på en m5 kun gått 500km. som nytt. justerbart på høyde og hardhet. selges for 10000,- eller bud. ring eller sms 90779826 mail e_lygre@hotmail.com
 5. ELS

  Timing s38b38

  jeg fant det her: http://www.m5board.com/vbulletin/e34-m5 ... ation.html var ganske enkelt i grunn...
 6. ELS

  BMW dieselmotorer

  eg har lest tråden og syns den er nyttig!! takk takk sliter med det jeg selv tror er tett dpf på en "chippet" 530dat og jeg ble litt mer sikker på at det er partikkelfilteret som er tett av å lese dette. jeg lurer bare på en ting... hva skjer om jeg bare fjerner hele partikkelfilteret? vil det komme opp feilkoder da?
 7. ELS

  Timing s38b38

  bumber denne her jeg for jeg lurer å det samme... bavaria i stavanger har ikke slikt
 8. jeg har en komplett motor delvis i deler... som muligens selges. evt med girkasse og ny clutch alle pakninger er nye. send mail på e_lygre@hotmail.com hvis du er itressert.
 9. går fint å ta en titt, ring meg på 90779826 så kan vi avtale tidspunkt.
 10. 8000,- dette er orginale hartge felger,-
 11. jeg har motor i stavanger... m20 b 20 komplettmed hjerne ogalt
 12. jeg har startmotor til deg, 500,- pluss frakt?
×
×
 • Create New...