PenguiN-

Medlem
 • Innholdsteller

  6392
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

PenguiN- vant dagen sist Mars 27 2017

PenguiN- hadde mest likt innhold!

Om PenguiN-

 • Rang
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Trondheim
 • Kjøretøy
  BMW F11 M550XD

Nylige profilbesøk

1032 profilvisninger
 1. PenguiN-

  F10 Comfortaccess.

  Nei, den ser jeg. Jeg er jo heller ikke etter å "misbruke" garantien jeg har fått. Jeg får høre med noen verksteder etter sommerferien. Ja, de felgene ble solgt med bilen...
 2. PenguiN-

  F10 Comfortaccess.

  @Saltkjelen
 3. PenguiN-

  F10 Comfortaccess.

  Saltkjelen du får med deg det meste. Hva heter du ? (har jo "kjent" deg på forumet i 10 år...) Men ja, bilen er ikke kjøpt hos merkeverksted og de ønsket at jeg helst prøvde å ta dette hos mekonomen o.l men jeg forstår det slik at jeg kan ta det hos BMW om jeg absolutt "må" og det "må" jeg jo
 4. PenguiN-

  F10 Comfortaccess.

  Er dette noe de kan gjøre på f.eks mekonomen ? Forhandleren vil ikke at jeg skulle gjøre det dyrere enn nødvendig........
 5. PenguiN-

  F10 Comfortaccess.

  Nei men det funker jo 50%..?
 6. PenguiN-

  F10 Comfortaccess.

  Har en F10 med CA. Jeg får derimot ikke til å låse førerdøren med "fingeren". Opplåsing fungerer. Alle funksjoner fungerer på alle andre håndtak. Noen som har vært borti dette ?
 7. PenguiN-

  Skiftet slepering BMW f11.

  Jeg har nå byttet slepering på min BMW F11. Jeg ser på Carly at jeg får feilmelding på at noe må verifiseres av BMW ? (delen kjøpt brukt i Tyskland) Jeg får også opp DCT feilmelding (vises ikke i idrive - kun på diagnose..) Girhendler bak ratt fungerer heller ikke....(delenr er sjekket og skal passe rett på min bil...)
 8. PenguiN-

  Frontlykt BMW F11

  Hva er det (etter ditt syn eller viten) som har forårsaket dette ?
 9. PenguiN-

  Fxx Serie Koding

  Noen i Trøndelag som koder FXX ?
 10. PenguiN-

  F10/F11 tråden

  Jeg hadde også litt knepping i rattet. Til slutt så var det noe som røyk inni sleperingen. Så nå lyser airbaglampa og jeg må bytte slepering. Det har vært hele 5 forskjellige versjoner av sleperingen siden 2012 så det er tydelig at de har gjort mange forbedringer. Det trenger jo ikke å være det samme hos dere men...
 11. Helt normalt. LEgg fra deg nøkkel før du begynner vask så slipper du dette
 12. PenguiN-

  restraint system failure F11.

  Hører også en kneppelyd når jeg vrir rattet. Brukte Bmw servicetelefon og han så feilmeldingen. Han trodde det var en kabel som har røket og at denne ikke kunne kjøpes løst....mente jeg måtte ha ny slepering.... noen som har vært av med airbag og fikset på slepering på F10 ?
 13. PenguiN-

  restraint system failure F11.

  fikk plutselig opp rød airbaglampe...er det en kontakt under setet jeg kan prøve å ta ut og sette inn igjen ? prøvde å slette feilkode med carly / app men fikk ikke slettet den. hater feilkoder.
 14. Vurderer salg av min F11 for å kjøpe M4 eller M5...jada høll i hauet det da siden vi har nettopp fått barn og trenger plass til barnevogn baki...emmaljunga...noen som har prøvd dette i F10 eller 4 serie ?
 15. PenguiN-

  Chippe bilen? Hva bør man velge?

  Diesel Power i Trondheim økte min M550D ifra 340 HK og 700 NM på hjul til 406 HK og 822 NM. Dette er målt i Dynapack på hjulnavene.