MacSi

Medlem
 • Innholdsteller

  290
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MacSi

 • Rang
  Kaptein

Contact Methods

 • MSN
  mac_silence@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skien

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Klarte å kantkjøre den ene felgen min i dag. Dette er en av de felgene som er sorte inni og ser ut til å bare ha aluminium dekket av en slags klarlakk på den ytterste flaten. Det er jo ikke veldig store skraper dette, men det er fryktelig irriterende! Spørsmålet er da, kan jeg bruke vanlig klarlakk for å forsøke å skjule disse skrapene? Eventuelt om noen har andre gode forslag til å få dette til å se bedre ut. Det viktigste er jo egentlig å beskytte aluminiumet mot korrosjon. Ønsker ikke at det skal begynne å boble under lakken..
 2. Det har i aller høyeste grad med reperasjonen å gjøre. De delene som ruster er nye deler som verstedet har sveiset på plass.. Angående reklamasjons frist, så leverte jeg egentlig min FØRSTE skriftlige klage på dårlig utført arbeid i løpet av 2 måneder.. så det skulle være innenfor de 6 månedene.. Men da får jeg vell prøve å ta en telefon til IF da. Høre hva de har å si. Verkstedet er forøverig "Bilskadesenteret Telemark AS" på Raset i Skien. Så vet folk hvor de bør holde bilene sine unna...
 3. For en tid siden så fikk jeg en større skade bak på bilen min.. Jeg var frem og tilbake en hel haug ganger og klaget på dårlig jobb.. og de fikset litt og litt.. Helt fra starten var det vannlekasje i bagasjerommet fordi den ene ventilasjonsåpningen bak bakfangeren var snudd opp ned.. Så den stod hele tiden oppe og slapp inn vann.. Etter hvert oppstod også en vannlekasje rundt venstre baklykt.. denne tettet de en gang på nyåret 2007.. De var også noen jævler til å fraskrive seg ansvar... Det var blandt annet lakk (overspray, eller kall det hva du vil) på innsiden og utsiden av rutene.. og på alle flater som ikke var lakkert... "Det måtte komme fra en gang tidligere da noen deler var lakkert" (TULL!) De har også ripet opp passasjervinduet kraftig.. (påstod det var jeg som hadde skrapet ruten med en is-skrape).. De sorte blanke Shadowline-listene er ikke blanke lenger både pga noe slags reaksjon og fordi de rett og slett har slipt på de når de har klargjort bilen til lakkering.. Dette vil de heller ikke gjøre noe med.. da jeg påpekte det sa verksmesteren "Hvem er det som ser slikt?" Det skal jeg fortelle deg.. alle som er under 80 og har på seg nødvendig utstyr (briller) ser det.. Det siste sa han forøverig også om sliperiper og reaksjoner som har skedd før den siste lakken var lagt på.. Men dette skulle de forsøke å polere ut.. noe de forøverig klarte veldig dårlig.. MEN.... I Vinter oppdaget jeg at det som lå i bagasjerommet (blandt annet en tørkerull og en sovepose plutselig veide flere kilo).. Men jeg har ikke klart å finne ut hvor vannet kommer fra denne gangen.. Det som er problemet nå er rust.. på innsiden rundt nettop venstre baklykt.. Er det noen her som vet om dette ansvaret forstsatt ligger på verkstedet? Det er litt under ett og et halvt år siden jeg fikk bilen tilbake fra verkstedet første gangen.. Jeg vet jeg burde tatt bilen til forsikringsselskapets takstmann med en gang jeg oppdaget alle disse feil og manglene.. Men jeg har desverre ikke fått somlet meg til det, og nå er jeg redd det er litt seint Håper noen har svar til meg..
 4. MacSi

  Diverse LCD "problemer" E46

  Jeg har et par irriterende småting med 2 av LCD panelene i bilen min.. Det ene er at belysningen i "skjermen" til Klima anlegget ikke dimmer sammen med alle de andre lysa.. Kan dette være en løs ledning? For det skal vell ikke være sånn? Noen ideér? Det andre er vell et mer typisk problem.. Kjørecomputer displayet lyser opp feil pixler osv.. finnes det noen løsninger på dette ute å bytte hele speedometeret?
 5. MacSi

  S: Hvite blinkere til E46 Coupe

  Hvis du skal kaste dem kan du like godt gi dem til meg.. Det stod noen uorginale på min da jeg kjøpte den.. og de har skikkelig ræææv passform, det ser ikke gæærnt ut, men jeg kan pelle de ut uten å åpne panseret....
 6. MacSi

  Støtte i stoler på E46

  Håkon: M3 har egene stoler... Jeg har e46 med sportstoler.. og hadde en lånebil uten en gang... de vanlige stolene er ikke vonde å sitte i når bilen står stille... men jeg syns de har for lite sidestøtte når mann kjører.. prøv begge deler da vell? sikkert en eller annen bruktbilsjappe som sier seg villig til å låne deg en bil
 7. MacSi

  ...-Selges uten engangsavgift.

  Første jeg tenkte når jeg så den bilen var: hvem i alle dager bestiller en M3 uten å koste på seg xenon-lys? hehe
 8. Jeg vil ha sånne til bilen min!... Men de skulle ha 24000 for 4 stykker uten dekk.. sååå... det får vente...
 9. MacSi

  Svenske med englevakt!

  Det ser da ut til at brannmennene har "lekt" litt med bilen før dette bildet ble tatt.. Men det er en E46 sedan vell?
 10. Kjøp for all del ikke en ny BMW uten sort taktrekk! Xenon-lys er et must.. Angående M-pakke på e91.. så synes jeg faktisk den er penere på utsiden uten.. men understell og interiør er vell bedre.. Angående stivhet.. den blir ikke for stiv etter min mening.. de har sikkert e90/1 både med og uten m-pakke der du skal kjøpe bilen.. spør om å få prøve..
 11. MacSi

  3-serien som BMW aldri produserte !

  Fett... jeg har en slik corolla selv...... hmmm..
 12. jeg trur den bilen sender noen pulser til alle lampene for å sjekke om pæra funker.. altså.. uten at den lyser.. Det har fucket opp et par releér for meg av en eller annen merkelig grunn... kan være en ide å prøve å kjøre remote rett fra +'en du har lagt opp?
 13. Liker bare ikke denne bilen.. hadde tatt en e90 forran e92 any day!
 14. Jeremy Clarkson har gjort det samme på Silverstone han også... Han kjørte først i en ford couger (eller hvordan det staves) Også trur jeg Collin McRae kom bak i en wrc bilen sin... så kom en eller annen brite i en formel 1 bil til slutt.. husker ikke merke..
 15. MacSi

  Hvordan få en skinnende bil?

  Meguiars ScratchX Er den lakkrensen, ment for håndpåføring jeg har brukt som jeg har fått til å fungere best... så kan du bruke meguiars voks, eller autoglym gloss etterpå..