want850

Medlem
 • Innholdsteller

  218
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om want850

 • Rang
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  2008 BMW X5 3.0sd

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. want850

  Uorginal DPF, erfaringer

  skiftet termostatene i fjor, så kjølevannet holder 86-90´C. Daniel: hvorfor ikke? Hvis bilen soter mer uten dem er det jo greit å ha dem i. Og de nyere er vel ikke så dårlig som de første utgavene. Johanngj: Joda, har jo tilgang til en autel maxidas og har bestilt en carly, så muligheten er jo tilstede for å sjekke. Så på bildene fra turen sist, og trykket var vel ca 120mBar ved 2000 rpm. Og hvis jeg gir full gass kommer det opp mot 450-500 mBar.
 2. want850

  Uorginal DPF, erfaringer

  Tja, den var ikke så dyr, så kan jo bytte den uansett!
 3. want850

  Uorginal DPF, erfaringer

  Du mener da exhaust back pressure sensoren, som er mellom turbo og dpf?
 4. want850

  Uorginal DPF, erfaringer

  ja Otis, tenker det samme som deg. Derfor jeg vurderer å sette inn igjen swirl flapsene. Ja er sikker på at den regenererer. Kjørte en tur på 45 mil i forrige uke, og da regenererte den 3 ganger. Først ganske tidlig, neste etter 16 mil og siste 23 mil etter det.
 5. want850

  Uorginal DPF, erfaringer

  Tja, må jo være noe, når man får opp service meldingen: dpf please change soon, contact a dealer for appointment.
 6. want850

  Uorginal DPF, erfaringer

  Ok takker for svar. Det var vel det jeg var redd for, at de uorginale ikke er noe å gå for. TRF, tja mulig det, men håper det holder en stund til. Regenereringen fungerer og så fremst det ikke er noe som gjør at den soter mer enn den skal, så skulle dpfèn vel holde til ca 200tkm? Bilen har nå gått 137tkm så det er ett stykke igjen. Har forøvrig skiftet alle termostatene og har ingen feilmeldinger på glødepluggene. Har lest på utenlandske forum at bilen soter mer, spesielt på bykjøring, når man fjerner swirl flapsene. Kan det være noe i dette (fjernet de for vel ett år siden, og bilen går desidert mest å bykjøring)? Er jo greit å finne grunnen til at bilen soter mer enn den skal, før man evt skifter dpf, så man slipper at den nye går tett for tidlig..
 7. want850

  Uorginal DPF, erfaringer

  Hei. Er det noen som har erfaring med uorginal dpf? Ser blant annet at koed og schmiedeman har, og de er veldig mye billigere enn orginalt. I utgangspunktet er jeg skeptisk, men kan jo være at de er like gode... Har fått service melding på dpf, så kan være at jeg må skifte etterhvert og da er det greit å ha en plan.
 8. want850

  Kan noen hjelpe meg med og sette opp NCS Expert?

  Takk for svar. Fant det ut, med com1. Noen andre som har prøvd linken?
 9. want850

  Kan noen hjelpe meg med og sette opp NCS Expert?

  Lastet ned den der. Fikk feilmelding under installering på FTDI CDM driver. Og på readme står det at usb port må kalles com1. Men på mine pcér er det ingen som heter noe i nærheten av det..
 10. want850

  BM Technic problem

  Hei. Har BM Technic sitt diagnose oppsett. De gikk konk i 2013. Nå starter ikke programmet, da det vil ha aktiveringskoden. Den har jeg jo, men det nytter ikke da serverne deres er nede. Noen som har klart å løse det på ett vis? Leste en plass at det var en kar som kunne ordne nye sånne koder...
 11. want850

  Bmw style 335 på x5 e53

  Ok, supert, takk for svar.
 12. Har ett sett med style 335 felger (fra en x5 e70) til salgs. Har en kjøper på handa, som lurer på om de passer på bmw x5 e53. Ifølge boltsirkel.no må han ha senterringer pga mindre nav. e70 har ET48 og e53 har ET40 orginalt. Forfelgene er 9x19 med ET48 og bakfelgene er 10x19 med ET53. Dette sier meg at de vil komme litt lenger ut (hvis jeg ikke tar feil..) på e53, enn på e70. Det store spørsmålet blir da; vil de passe på e53? Noen som har prøvd?
 13. want850

  LED AE på X5 e70

  Monterte dem i dag, og synes ikke de var så gale. Vi får se hvordan de holder fremover. På det øverste bilde er de i ferd med å slå seg av, derfor det ser svakt ut. Fargen ser helt fin ut "live", vanskelig å ta bra bilde med telefonen.
 14. want850

  LED AE på X5 e70

  ok, takk for svar. Kjøpte på black friday, så de var ikke så dyre..
 15. want850

  LED AE på X5 e70

  Tenkte å sette LED angel eyes kit fra GS på x5én. I den forbindelse dukket det opp ett par spørsmål. Hvordan gjøre dere det med ballastene/motstandene til led pærene? Stapper dere bare dem oppi lykten? I så fall, går det bra med tanke på at lyktene beveger seg etter som man svinger (er "aktive" lykter)? Tenker at siden det er bevegelige deler i lykta, så kan noe sette seg fast og ødelegge lykta.. Og hva med varmen, det står på ballastene/motstandene at de bør monteres utenfor lykten pga mye varme.. Men vil jo helst ikke lage hull i lykte dekslene heller.