Jump to content

plugg69

Members
 • Content Count

  1873
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

plugg69 last won the day on March 8 2015

plugg69 had the most liked content!

About plugg69

 • Rank
  Industrislask
 • Birthday 11/12/1983

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Vefsn
 • Kjøretøy
  '08 x5 '11 525d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar.. ble til at jeg kjøpte et brukt fjærsett til bil med sportsfjæring fra finn.no, får håpe det kan brukes..
 2. Har en 08 e70 med msport og adaptive drive der ene framfjæra er knekt, jeg kan ikke finne nye fjærer,kun komplette fjærbein.. skal det ikke være mulig å bytte fhær på bil med adaptive drive..? Evt må jeg kjøpe et senkesett for å få tak i fjær..?
 3. Jeg ga blanke i advarslen på min e70,og bricket frm modulen.. måtte kjøpe ny, og skal sende den gamle til rep etterhvert..
 4. Er det slutt på frm i nyere bmw?
 5. Ja var det jeg også fant ut.. fikk liv i head up med resetting i dag.. Men til info kan jeg da skrive at min bil som har frm3 fungerer helt fint med frm2 kjøpt fra skadebil med likt utstyr... så det er altså mulig å bruke gamlere frm på disse..
 6. Men har heead up display noe å gjøre med frm boksen?
 7. Lys var døde, vindusheiser virket ikke, headup virket ikke. Har nå satt inn en frm2 boks fra bil med omtrent samme utstyr, alt virker nå untatt headup. Må vel sikkert kodes inn i boksen at jeg har det..
 8. Carly... bilen sto på tomgang..
 9. Skulle fjerne us blink på bilen min med carly før eu kontrollen, så tok frm boksen min kveld.. bestilte brukt frm modul fra lik bil med samme utstyr, da den kom hadde de sendt meg en frm2.. bilen min har frm3.. er det noen i det lange land mellom bodø og trondheim som kan reparere frm3 moduler? Kan jeg evt bruke den frm2 modulen? Hva skjer om jeg bare kobler den til? Skal på ferie om to uker,så stresser litt..
 10. plugg69

  Defa f11

  Skulle montere defa i dag,fikk montert kontaktvarmer og det som hørte med, men da jeg skulle dra kabelen til kupevifta la det helt opp, jeg finner ikke gjennomføring i torpedoveggen noen steder.. noen som har tips eller bilder?
 11. Åssen gikk dette, skal gjøre samme jobb om et par dager..
 12. Funker nok det, tenkte bare å sjekke bruktmarkedet før jeg evt handlet nytt👌 Er klar over at rolloen er gyselig dyr😑
 13. Kan det om jeg ikke får tak i annet, men kjøteren er fæl med å stikke hodet inn mellom rollonettingen og sideruta..
 14. Hundegitter / hundegrind / lastegrind / lastegitter til f11 ønskes kjøpt.
 15. Etter å ha prøvd alt ble en blank fil lagt inn i frm, og da løste alt seg.
×
×
 • Create New...