Jump to content

xtreem

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About xtreem

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  530D X-Drive

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. xtreem

  RSE volum

  Ingen som kjenner til dette?
 2. xtreem

  Felg X-drive

  Mange takk
 3. xtreem

  RSE volum

  Har Rear Seat entertainment i min F11, og oppdaget plutselig at når ungene tar ut DVD plata som de ser, så skifter systemet til radio. Volumet går da også noe vanvittig opp og holder på å sprenge både ører og hodetelefoner. Finner ingen måte å justere dette på, eller å velge en annen lydkilde når man trykker eject på DVD. Noen som kan hjelpe?
 4. xtreem

  Felg X-drive

  Har en 2011 F11 X-drive. Har lyst å bytte hjul fra mine originale 18" M-sport hjul og har fått ett sett 19" 351 M-sport på handa. Men disse er 8,5x19 foran og 9x19 bak. Fungerer det med bredere dekk bak enn foran på X-drive?
 5. 530D xDrive F11. Kommer ned i 0,68 på ultrapen langkjøring. Blandet ca 0,9-0,95. Bykjøring er bare sorgen med 1-1,3. Kjører egentlig ikke særlig hardt heller. Normale 18" hjul og ingen skiboks tror nok 4erne er betydelig billigere
 6. xtreem

  F11 sporer

  Det stemmer bra med mine erfaringer med disse dekkene også
 7. xtreem

  F11 sporer

  Har bestilt time til torsdag for 4 hjulskontroll. Så får man iallefall sjekket det
 8. xtreem

  F11 sporer

  Aller? Best eller verst?
 9. xtreem

  F11 sporer

  Kjører 0,2 bar over oppgitt. Nå er det 2,8 bar. Men sporer forferdelig uansett
 10. xtreem

  F11 sporer

  Har akkurat satt på sommerdekkene på min F11 530d xDrive. Fy fader som den sporer. Det er jo ei heil treningsøkt å holde den bilen på veien. Det rykker å drar skikkelig i rattet på dårlig vei og krever generelt konstant korrigering. Er dette kun pga dekkene? Litt rart i såfall siden det ikke akkurat er ekstreme hjul. Pirelli cinturato p7 rft 245/50-18. Har en liten el golf med 235/30-19 og den er en fryd å kjøre i forhold til stor femmern.
 11. Har målt bilen på langtur og har kommet ned i 0,68 på tørr asfalt under meget rolig kjøring. Har også kontrollmålt og kommet frem til at kjørecomputeren stemmer med aktuelt forbruk. Muligens at jeg bruker litt mindre enn computeren sier. (0,66) Under bykjøring ligger jeg fortsatt på 1,0-1,3 og blandet 0,9. Har nå hatt bilen inne hos BMW og de finner ingen feil selv om også de syns forbruket er i høyeste laget. Dvs de finner ingen aktiv feilkode, og avslutter dermed saken.
 12. Forbruket øker ikke så veldig mye i kjøring på vinter. Kanskje 0,05l pr mil i merforbruk. Iallefall har jeg registrert et slikt merforbruk på mine tidligere biler. Fikk akkurat vite at en kompis med en X5 40D ikke bruker like mye diesel som meg engang
 13. Kjører med standard 17" pigg nå, ingen forskjell på foran og bak. Har ikke takboks, men det blir vel etterhvert. Har ingenting som skulle øke forbruket. Har prøvd å dra en ganske stor kapellhenger, og det utgjør ikke store greiene på forbruket. Litt rart da alle mine tidligere biler har hatt stor forskjell på forbruket med og uten henger. Noe småkjøring blir det, men også endel langkjøring (5 mil +) i 80-90. Har også fått fortalt at de oppgitte tallene skal stemme nokså bra, men på min er det kjempeavvik. De får bare feilsøke så godt de kan, men de sa rett ut over tlf at dersom det ikke forelå en aktiv feilkode så var det ingen feil, og ingenting å gjøre.
 14. Ja, bilen skal inn på diagnose om 14 dager. Får bare håpe de finner noe. Bilen har rullet 57k km og har gått ca 2k km etter stor service hos BMW i Tromsø
 15. Ingen bremser henger, og alt triller lett og fint. Jeg har ikke sjans å komme under 0,78, kanskje med unntak av fritt fall. Som nevnt så bruker min bil på flat vei mer eller mindre rett frem i 90 km/t 0,78l på mila over 5 mil.
×
×
 • Create New...