Jump to content

nimitz

Members
 • Content Count

  1211
 • Joined

 • Last visited

About nimitz

 • Rank
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ei sjel og ei skjorte.
 • Kjøretøy
  525ia Merce CLK320

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nimitz

  Dekk dimmensjon

  Takk for gode forklaringer med bilder og tips.
 2. nimitz

  Dekk dimmensjon

  Ok, så da vil med andre ord en 9,5" felg være mer egnet for 255 bredde?
 3. nimitz

  Dekk dimmensjon

  Nå går det vel frem av innlegget mitt at jeg søker råd om hva som kan være egnet på disse felgene. Og svare "Æsj" er vel noe tilbakestående.
 4. nimitz

  Dekk dimmensjon

  Jeg har 4 18" felger som har en 8,5" bredde. Jeg lurer på om det går og bruke 235/40-18 forran og 255/40-18 bak på disse felgene?
 5. Jeg burde ha skjønt at å kritisere ting ved dette forumet var dumt. Har dessverre glemt at det samme skjedde sist jeg var litt kritisk over at det var kjelkete og legge ved bilde i et innlegg. Det var jo jeg som var mindre begavet etter at diverse moderatorer hadde uttalt seg da også. Nei, her har brukeren alltid feil. Takk for meg.
 6. Jøss, her tåler vi ikke kritikk.
 7. Dette svaret ble jeg dessverre ikke mye klokere av .Hvist man har inne en til salgs annonse og har solgt gjenstanden så må det vel være mulig og slette annonsen på en enkel måte. Skulle vel ikke være nødvendig og måtte kontakte moderator pga dette?
 8. Har en annonse her jeg jeg gjerne skulle ha slettet men finner ikke ut hvordan. Noen som kan fortelle hvordan? Synes det er blitt et dårlig nettsted etter at det ble forandret. Og hjelpesider på engelsk i et norsk forum. Nei, dette er for dårlig og det er nok grunnen til at jeg nesten ikke er på forumet lenger.
 9. Bleklager så mye men denne annonsen har gått helt i glemmeboken for meg. Ja, det er 5 meter lange kabler med flate pinner på adapterkabel. Kunne ha lagt ved bilde men finner ikke ut hvordan det gjøres
 10. Her er en som har meldt interesse men hører jeg ikke noe fra vedkommende innen i morgen så kan du få kjøpe dem.
 11. Vist er det hull for å feste dem men for små til at du ser dem på bildet.
 12. Kan jo legge til at de har ligget sammenrullet så derfor de "sporene" i filten.De har kanskje vært brukt en uke til sammen. Nypris er melliom 1700 og 1800 kr.
 13. Fikk endelig lagt ved bilde. Bor forøvrig i nordland
×
×
 • Create New...