Megabite69

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Megabite69

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Interesser:
  Meløy
 1. Gi bud på disse! Trond Mikkelborg
 2. Selger ny dynamo til 520i E34 1991. Kjøpt hos koed og betalte 2149 for den (80 amper). Må ha 1200,- for den. Har også Haynes bok til 3 og 5 serien. Selges for 200,-. Trond Mikkelborg 95275755
 3. Skiftet mine kobberforinger idag og det ble veldig bra. Brukte http://www.exx.se/ for å se hvordan jeg skulle komme til og slapp nok unna litt billig da. Det som var utfordingen var at gjengene til stjerna var dårlig. Må nok skifte om ikke altfor lenge.Tilslutt ble det meget bra og storfornøyd
 4. Megabite69

  BMW e34 Siderutene fremme går ikke helt opp!

  Her er synderen: Denne bryteren koblet inn før vinduet var helt oppe. Tok ut bryteren og bøyde fjæra til og nå fungerer det perfekt.
 5. Megabite69

  BMW e34 Siderutene fremme går ikke helt opp!

  Det som var rart at det skjedde samtidig på begge sidene!
 6. I dag så fikk jeg problemer med siderutene på min 520I, 91 modell. Den var varm og god, og det var en fire fem pluss grader ute. Jeg kjørte rutene ned for å lufte ut. Da jeg skulle kjøre dem opp kom de neste opp til pakningen, Det var ingen problemer med å kjøre dem ned igjen, men de kom akkurat like lang opp som i sted. Det blir da en liten klippe på omtrent 0,5 cm. Er det noen som erfart noe lignende og har noen gode råd?
 7. Megabite69

  Motoren får ikke bensin - E34

  Der var bilen igang igjen. Fikk ny pumpe fra koed og nye rele samtidig. Startet med en gang. Men jeg var overrasket når jeg stakk nesa nedi tanken når jeg så at det var mye sand ved inntaket til pumpa. Det var også en bit av plastikk tanklokket. Da ble jeg litt skremt. Her måtte jeg bruke Mac Gyver metoden og fant frem bensinslangen til påhenger (den med pumpeblære på). Dermed begynte jeg å "støvsuge" tanken og sanden forsvant fra tanken. Egentlig ganske fornøyd med meg selv. Videre er jeg fornøyd med servicen fra Koed. De bruker omtrent en uke fra jeg bestiller varene til jeg har den her i Nordnorge. Men det var ikke spørsmål når jeg sa at den første pumpa ikke virket. De skulle selvfølgelig sende en ny pumpe og det var bare at jeg sendte den gamle pumpa tilbake. Suverent for meg.
 8. Megabite69

  Motoren får ikke bensin - E34

  Har vært plaget med bensintilførselen til min 520i. Når jeg tar av slangen fremme kommer det ikke bensin. Jeg har skiftet bensinpumpa (ny fra Koed), men symptomene er de samme. Sikringen er sjekket og det er ok. Har tatt av slangen ved bensinpumpa og satt på en kort slange for å se om det kommer noe ut, men negativt resultat. Har en mistanke om det er et strømproblem? Er det noen som har erfaringer med lignende problemer?
 9. Måleren viser konstant minus 30 grader å min e34. Hvor ligger føleren og er dette en kjent problem?
 10. Der er depositumet kommet på konto.
 11. Styr unna carpartsonline. Fikk tilbud på kat. til min e34 og prisen var suveren, 3000 inkl frakt. Han ba om forskudd på 1000,- og jeg betalte det. Etter tre uker og endel mas om når katen skulle komme fikk jeg beskjed om at han ikke klarte å skaffe delen. Dermed måtte jeg på ny jakt etter kat. (fant en delebil med greit kat). Jeg har til nå ikke fått tilbakebetalt depositumet og sender jevnlig mail til han. Kort oppsummert Opplevde at i forhandlingsfasen var alt seriøst, men med engang depositumet var betalt sank seriøsiteten drastisk. Tørr ikke å tenke på hva en eventuell reklamasjonsrett ville ha gått. Styr unna!
 12. Ja så skjedde det som jeg trudde ikke skulle skje meg. Jeg har vært påpasselig å løfte viskerarmene i hele vinter slik at viskermotoren i skulle lide unødig last. Allikevel så tok de kveld. Har sjekket sikring nr 24 og ser ikke at den er sprengt. Det som jeg lurer på er eventuelle rele til viskeren som er gåen. Hvor ligger releet? Dersom det ikke er releet så er motoren defekt vil jeg tru. Er det noen som har noe å bidra med? BMW 520i 1991 mod. M50. Trond Mikkelborg