Jump to content

scoot

Members
 • Content Count

  4264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

scoot last won the day on November 12 2018

scoot had the most liked content!

About scoot

 • Rank
  Magnus Langvik
 • Birthday 06/03/1990

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Halden
 • Kjøretøy
  E36 M3 3.2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her tok du helt seriøst ord ut av min munn - dette skulle være min respons på denne lanseringen. Så jeg får bare skrive "+1" på den. For en fantastisk bil, og jeg kjente blodet bruse når han sa at noe annet enn manuell kasse var aldri vurdert, og at glassvinduene i "taket"/toppen av dørene var ekstrautstyr. Du måtte selv velge at bilen skulle veie 2kg mer - det skulle ikke han ha på sin kappe!
 2. Spørs om ikke du bør vurdere en tur innom et verksted med automatkasser som spesialitet - og ikke bare et "vanlig" verksted. https://www.rats.no/ eksempelvis.
 3. @Evopower vi er på samme bølgelengde, ungen kan grise som han vil i passaten. Bryr meg null om den bilen, den får en vask i ny og ne - men det er alt. Men som familiebil er den faktisk nesten perfekt, og det bekreftes vel av antall solgte passat også.
 4. @Evopower skal ikke uttale meg om VAG i den perioden. Vår er 2015 modell, og hittil har den kostet oss 10k i service og deler på 2år og 50k kjørte kilometer ( gått 150 nå ). Hittil en av de absolutt beste bilene vi har eid når det kommer til driftssikkerhet, men dette kan selvsagt fort endre seg. Mandagsbiler finnes fra alle merker, jeg hadde en E60 som var et eneste stort sort hull av et pengesluk - mens en kompis av meg knapt har byttet noe som helst på sin. Når det er sagt sikler jeg stadig på F11, men det får bli når guttungen er større og ikke kaster maten sin over hele baksetet 😂
 5. Ganske dristige påstander her egentlig, men gidder ikke kommentere det ytterligere. Angående det nederse avsnittet. Hva som er fantastisk? Absolutt ingenting. Men som familiefrakter så er, hvertfall for meg, det praktiske veldig viktig. I tillegg er det en god pakke bil for en relativt fornuftig sum penger, skal jeg ha samme pakke med BMW logo så er det _mye_ mer penger det er snakk om. Edit; Dette handler mye om prioriteringer og hvor man er i livet. Jeg forstår og har vært på begge sider av skalaen når det angår bil :-).
 6. Er det slik at du absolutt ønsker automat? 🤔 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=182134116 Dette må jo være en fantastisk morsom bil med manuell pinne og vekt under 1400kg.
 7. @papertiger Vi var i samme båt som dere når vi byttet bil sist. Tomtekjøp, behov for stor bil og planlagt husbygging. Vi endte på det trauste valget VW Passat og det har vist seg å være helt okey. På ingen måte en spennende bil, men utrolig mye bil, plass og utstyr for penga sammenlignet med BMW av samme størrelse. Vi kjøpte en 3 år gammel bil med 100' tellern til 200k, skulle vi kjøpt F11 måtte vi ned på 7-8år gamle biler med høyere kmstand for å finne noe tilsvarende i prisklassen. Vi fikk det vi trengte og ønsket - et hav med plass, DAB, automat og ACC. Kjørt snart 50k nå, bytta bremseskiver/klosser rund baut ellers bare årlig service. Funker utmerket, og er en flott bruksbil med helt godkjente kjøreegenskaper. Lysten på BMW var stor, men brukt 5-serie med "trygg" motor og litt utstyr er i mine øyne for dyrt i forhold til hva jeg får. Flotte biler, men potensielt pengesluk. Og for å være helt ærlig, når Passaten må byttes ut så tror jeg det blir en Passat/Octavia eller tilsvarende igjen. Med små barn bak som griser noe ut av en annen himmel gidder jeg ikke ha en bil jeg ønsker å ta nevneverdig vare på utover det tekniske. Edit; til ettertanke ser jeg jo at jeg ikke fremstår som tidenes BMW-entusiast. Men faktum er jo at sommerbilen, altså min E36 M3 står for entusiastdelen hos meg. Denne er jo allerede et lite pengesluk, men dog et sluk som kan kontrolleres og påkostes NÅR jeg har penger til overs. Familiebilen derimot ønsker jeg i hovedsak skal være pålitelig, trygg og romslig - kjerringa bruker den jo mest uansett. 😂
 8. De ble snytt for ordentlig E36, men fikk kremen av E60. Drømmebil til de grader. Men når det gjelder den E36 M3 cab som ble linket - man må se på den som en flott cruisebil på sommeren til en relativt hyggelig penge. Den er jo nærmere 328i cab enn M3 cab rent teknisk, men som @E.C. sier er det jo en M3 på papiret.
 9. Indre = 31607565315 Ytre = 31607507402. (A ) eller 31607565316 ( B ) Type A eller B sees ut i fra bildet, nederst i venstre hjørne.
 10. Er det indre eller ytre mansjett?
 11. Skriver jeg inn delenr 33211229732 på Koed så får jeg opp at den passer to modeller i E38 serien, altså 7 serie 90/tidlig 2000tall. Ps; ofte når Koed viser to forskjellige varianter er det original og uoriginal ( da med en U bak delenr f.eks 33211229732U ). Ikke nødvendigvis forskjellige deler. Men i noen tilfeller når det er forskjellige typer deler kommer det av når bilen din er produsert, info du kan få ut fra chassinummeret.
 12. Hvis du ser på esken så står det "Repl.no 33211229732". Jeg tipper dette er OEM delenr som denne delen er en replika på. Googler du det nummeret så får du opp hvilke biler denne delen evt passer til. Finn alltid originalt delenr først, så vet du at du får riktige deler. Edit; hvis du gir litt mer informasjon om bilen din så kanskje vi kan hjelpe deg å finne ut om denne passer. Årsmod, motorkode etc.
×
×
 • Create New...