Jump to content

scoot

Members
 • Content Count

  4288
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

scoot last won the day on November 12 2018

scoot had the most liked content!

About scoot

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Halden
 • Kjøretøy
  E36 M3 3.2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dekkonline Liste over montasjepartnere i Oslo, tipper de driter i om du har dekk fra dekkonline eller andre steder.
 2. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=194382336 Lyst på en X5 med bodykit, wannabe Tesla skjerm, 4 stusser og G30 angel eyes sa du ? Fredrikstad neste stopp!
 3. Jeg synes du skal la fjørene stå på, liker høyden på den bilen svært godt. På ingen måte rånete lav slik den står nå.
 4. Hehe, mP3-spilleren var en revolusjon for oss som på tiden var vokst opp med andre bærbare lydspillere om man måtte ha ryggsekk for å få med seg. Jeg husker jeg gikk på tidenes bommert, og gikk til innkjøp av minidisc. Jeg mener å huske jeg kjøpte en slik i 99/00 eller noe, betalte alt for mye penger - så gikk det et år så kom mP3-spillerne for fulle mugger og minidiscen var nesten ubrukelig 😆 For å få sanger over på minidiscen ( i hvertfall min ) måtte man spille av sangene i sanntid på PCn, slik at de ble tatt opp på minidiscen. 18 sanger av 3 minutter, da tok det jo fort nesten en time da å få over sangene på spilleren. Året senere kunne de legges over på en mP3 spiller på 4 minutter. Utviklingen var virkelig på høygir en periode der.
 5. @Fredrik du er ikke alene om å jevnlig titte gjennom eldre videoer fra Chris Harris.
 6. Noen her inne som fortsatt ser på Top Gear? Personlig begynner jeg å få sansen for den nye trioen, spesielt den siste sesongen som kommer i disse dager. Episode to som kom her om dagen tar for seg "the race to 200mph" hvor gutta finner seg hver sin 30 år gammel superbil. Denne likte jeg svært godt, og inneholder noen skikkelige guttedrømmer - nemlig Lamborghini Diablo, Ferrari GT40 og Jaguar XJ220. Fantastiske biler, tenk dere biler som gjorde over 300kmt helt ribba for utstyr. Null ABS, null servo, manuell kasse og så absolutt ingen ESP. Biler blir aldri som de var, for noen sjuke kreasjoner de lagde før miljø og sikkerhet "ødela" mye av morroa.
 7. Oi, dette var en sterk kontrast i forhold til min erfaring med Felgteknikk. Siste settet de fiksa for meg var i fjor vinter, og det ble som lovet. 🤔
 8. Har brukt Felgteknikk et par ganger, ingenting å utsette på noen av felgsettene jeg har levert der i allefall. Kjapt og greit til forhåndsavtalt pris.
 9. Dette med lys er ganske spesielt, der har det skjedd MYE positivt. Både firmabilen og familiebilen, begge VW med Bi-xenon/svingbare lykter funker meget bra på kveldstid syns jeg. ...så hender det jeg kjører E36n en tur på kvelden, og lurer på om lysene egentlig er på i det hele tatt. Kunne like gjerne hatt fyrstikker bak glassa foran der. 😂 Angående forumet og veteraner, når kan man kalle seg veteran? Snubla selv inn her i 09 en gang og har vært en tur innom nesten daglig siden. Selv i perioder uten BMW ( studietid ) var jeg innom jevnlig. Flott forum, men ser jo at en del av aktiviteten har gått over til Facebook. Kanskje spesielt blant den yngre brukergruppen. Synd, synes ikke en Facebook gruppe har i nærheten like stor kvalitet som et forum av dette kaliber. Spesielt med tanke på søkefunksjoner, kunnskap og muligheten til å organisere innlegg riktig.
 10. Er så enig, det mest befriende med å sette sette seg inn i M3n er at at den ikke piper og hyler om alt mulig rart. Jeg bestemmer, bilen adlyder - ikke omvendt.
 11. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=191474984 Bilde 16. Klasse! 😂
 12. Det nye designspråket ( les; grillspråket? ) krever definitivt tilvenning. Jeg er faktisk litt usikker på om jeg kan venne meg til det.
 13. Grattis med skilt! Så morsomt å se at den endelig er på veien
 14. Enig! Denne er så fransk og kul som det får blitt.
 15. Veldig greit med en input fra folk med mye kunnskap, slik at man kan være føre var og fikse litt før det ryker helt. ( Der føler jeg vi er litt like, @sveigis ). Jeg og madammen er midt i husbygging, så i vinter er jeg usikker på hvor mye jeg rekker/har råd til. Jeg har jo et par ting jeg vet jeg må gjøre i løpet av kommende år, men det er inget prekært. Olje og filtre til vinterens service har jeg allerede liggende, så den blir jo gjennomført som vanlig. :-). Takk for hyggelige ord, jeg smiler fortsatt hver gang jeg ratter rundt i denne.
×
×
 • Create New...