scoot

Members
 • Content Count

  4177
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

scoot last won the day on November 12 2018

scoot had the most liked content!

About scoot

 • Rank
  Magnus Langvik
 • Birthday 06/03/1990

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Halden
 • Kjøretøy
  E36 M3 3.2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bør vel egentlig øke profilen til 65 når du går ned "såpass" i bredden? Nærmere opprinnelig rulleomkrets jo bedre tenker jeg. Kjapt søk på google tilsier at 205/65-15 er greit tilgjengelig og forholdsvis rimelig også.
 2. Såså den var ute og fikk lufta seg her om dagen, men panseret står på gløtt av en grunn 😅😅😅
 3. Takker, ble meget fornøyd. Og innertier fra Felgteknikk AS som også rettet litt ubalanse i M3 felgene. Først etter en kjøretur med disse felgene merket jeg at BBS felgene ikke er 100% rette. Bilen er perfekt å kjøre nå, ligger fantastisk på veien.
 4. Da tok jeg meg frihet til å skru på M3 felgene, og det ble riktig så bra. Tok den på en luftetur nå som veiene var tørre. Noen som la merke til at panseret stod på gløtt? Underveis på lufteturen begynte den å jukse/spytte, og innen jeg var tilbake kjørte jeg på 5 sylindre. 😅 Sukk, noe skal det alltid være. Litt dypdykk i hukommelsen senere så kom jeg jo på at jeg har byttet XX antall coiler/plugger på BMW fra 90 tallet så jeg begynte å feilsøke litt. Og det stemte jo det, en coil som tulla. I stedet for å kjøpe 1stk ny så gjorde jeg en liten investering på 6stk nye coiler og plugger. ( Blir jo ikke så mye ferie i år, ref Covid19 - greit å ha noe å bruke de feriepenga på. ) Så nå står den slik, håper jeg får alt før påske så jeg kan ta en service i påsken.
 5. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Det kan sikkert stemme det, ikke en dum teori. Uansett ufattelig synd at den ikke havnet på det europeiske markedet med manuell. En manuell E60 M5 deler 1.plass med E34 M5 3.8 på min liste over drømmebiler.
 6. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Drømmen må jo være å få importert seg en E60 M5 fra statene med manuell kasse. At det kun var mulig å få kjøpt i USA er jo et mysterium, landet som elsker automat får tilbud om manuell kasse - mens i Europa får man kun SMG. Forstå det den som kan.
 7. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Den er kanskje skummel mtp. pålitelighet, men det er jaggu en rå maskin og.
 8. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Bare jeg som umiddelbart tenker at den er priset 100k for mye? 😅
 9. scoot

  Active steering Aktuator hsr BMW F10

  Morsomt å se at du har beveget det inn her med all din kunnskap Jan Magne. -Magnus
 10. scoot

  Hva er dette og mangler det et lokk?

  Det er også spylervæske, hvis jeg ikke husker feil har disse bilene to tanker. Den med rødt lokk er til konsentrat som blander seg i liten mengde med vann fra den med svart lokk. Dette er jo lite egnet her til lands egentlig, sånn frostmessig.
 11. Misforstå meg rett, imponerende arbeid - men det er et snev av galskap i deg 😁
 12. scoot

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Fantastisk bil, og Christian er en herlig figur. Elsker at de til og med har ISOFIX i den bilen der 😂
 13. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Gromt med manuell kasse i en sånn bil spør du meg. Tøft valg av førstegangskjøper, og jeg vil tro den holder seg lettsolgt gjennom årene. Fortsatt plenty med petrol-heads som vil ha manuell.