scoot

Members
 • Content Count

  4020
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by scoot

 1. scoot

  Arvegods: E36 328i cab

  Lykke til med EU, bilen ser virkelig flott ut
 2. Er det ikke bare den store OBCn som har forbruksfunksjoner? På den med 18 knapper er det jo egen knapp for range - speed - dist osv. Jeg _tror_ det kun er den største som tilbyr disse funksjonene.
 3. Det gjør det ikke i min heller, eneste de knappene funker til hos meg er å stille dato/tid. ( Regner med du tenker på de 4 knappene til venstre ? ). Jeg har alltid trodd det er det eneste de duger til
 4. scoot

  Lorriz 525i og 535ia fra side 32

  Er ekte vare ja Det hender stadig at det kjøres kampanje med slike priser, kjekt å kjøpe med seg noen ekstra.
 5. Godt jobba, dette blir stas å få skilt på
 6. scoot

  danskiii's E21 318. Litt deler på plass

  Nå er jeg nok litt ute på tynn is, men det må vel isåfall være godkjent ala TÜV for å få slike endringer godkjent? 🤔
 7. Dette var ganske kjekt, thumbs up!
 8. scoot

  Hagefunn E32 750IL

  Grattis, denne ser jo utrolig bra ut til og ha stått stille så lenge.
 9. Grattis til mini, stas å få ratte X5 med fersk lapp i lomma
 10. Etter lang tid uten BMW og inaktivitet på bimmers ble lysten på BMW stor igjen denne våren. I motsetning til tidligere var jeg nå ikke avhengig av å kjøpe en bruksbil, dermed begynte jeg å snuse på M-biler. Har alltid vært glad i 5-serie, og eid langt flere 5-serie enn 3-serie. Derimot er E36 en modell jeg i ungdomstiden ikke eide, derimot hadde en del kompiser av meg E36 og jeg husker godt hvor morsom 325 etc var. Hvorfor det ble E36 er vel egentlig litt diffust, men jeg liker den analoge "gamle" BMW-følelsen kombinert med manuell kasse og 6 sylindere på rekke. E46 ble vurdert, men SMG er ikke aktuelt og da ble prisen fort høy hvis man skulle ha noe ålreit. Så til bilen, 1998 Hellroot M3 3.2 i relativt ålreit stand. I følge selger ( bilen har vært i samme familie siden 2007 ) er bilen "offer" for et chassibytte, der karosseriet ble hentet fra Tyskland i 07 ( har div papirer fra Tyskland - og tag-plate etc er M3 ) og motor/gir tatt fra en kræsjet M3. Registrert som oppbygd etter skade, så bilen har fått slått inn nytt chassinr. Litt usikker på hvor mye av dette jeg må ta med en klype salt - men bilens plate sier M3 Hellroot, og det sitter en S50B32 under der så det holder for meg. Jeg liker å kalle bilen "original" - men ikke matching-numbers, skal innrømme at jeg ikke bryr meg så fryktelig om dette da jeg ikke jaktet på en museumsgjenstand. Derimot var det viktig for meg at chassiet ikke var en ombygd 320 når jeg først skulle handle M-bil. Kort info: Årsmod 1998 - kmstand 198 000 - Ikke takluke - 2soners klima - Grått vader M/sort taktrekk - Scorpion Eksos - Rieger bakrutesenker - BBS RC302 innskrevne i vognkort Planer: Særs lite, jeg liker den faktisk veldig godt som den er. Skal få tatt noen rustbobler og få fikset litt klarlakkflass, bytte frontlykter da det har vært montert lyktesenkere som etterlot seg maaasse TEC7. Gi den litt kjærlighet og få den polert av noen som kan det ( noen i Østfold som detailer biler her inne? ) - vaske - bytte oljer og ikke minst BRUKE DEN. Den skal ikke bades i salt om vinteren, så garasjen er rydda - men jeg kjøper meg ikke slik bil for å la den stå inne fordi det drypper litt regn, om sommeren skal den ut!
 11. Dette gikk jo over all forventning, takket være medlemmer her inne som er observante på finn.no Disse er slitne, men det er original vare og riktig dimensjoner. Så dette er innertier for meg, når midlene er i orden blir disse sendt på lakk. Kommer til å kjøre original dekkdim på disse Tenker at jeg får tak i noen semi-slicks til RC300 hjula med tiden så de kan brukes til banekjøring ( hvis jeg noengang får somla meg til det )
 12. Syns jeg så denne på finn?
 13. Som sagt, de har jo sine grunner. Det er vel kun vi som definerer oss som entusiaster som egentlig bryr seg nevneverdig om dette.
 14. https://www.dinside.no/motor/endelig-er-den-her/71103577 Trist at BMW nå vannes ut ytterligere med flere modeller FWD. Det er vel den veien det går, men virkelig synd. 1serie var en fantastisk morsom bil selv når den var beskjedent motorisert - i mine øyne mye på grunn av at den trakk i riktig ende. ( Dette er vel ingen nyhet, vi var vel alle klar over at det kom til å skje ) Og ja da, jeg forstår det økonomiske aspektet og bla bla bla. De har nok sine grunner, men det er fortsatt trist.
 15. Hehe, det er ikke en dårlig kombo det heller - så lenge den har manuell da. Blitt et lite must for meg kjenner jeg 🤔 Hvordan vil du karakterisere den nye M3n vs den gamle? Antar den er råere på mange måter, men antar også at den gammeldagse "analoge" kjørefølelsen er vekk? ( Har aldri kjørt en nyere M-bil så jeg bare synser )
 16. Er noe eget med clutch, pinne og rekkesekser. Aner jeg et lite savn av E36? 🤔
 17. scoot

  E34 ///M532i S54, amaretta interiør montert

  Et par E34 trengtes Morsomt å få sett bilen live, flott bil på alle måter.
 18. 🤔🤔🤔🤔
 19. Per definisjon galskap 😅
 20. Grattis, coupe er gromt! Fargen er jo innertier
 21. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128517980 Noen som har noe kjennskap til denne "paragraf AR" som gjør at dette plutselig er lovlig? Hvordan plen har du? Sånn mtp helling og ujevnheter? Vurderer robot selv, men gressplenen er litt kronglete så er redd den bare sitter fast hele tiden.
 22. Styling 39 / DS II / DS2 / Sunflower / Double Spoke 2. Kjært barn mange navn - hvis noen har et sett ( helst korrekt med staggered setup 7,5" / 8,5" bredde ). Pling på meg, har både BBS RC090, og Ac Schnitzer hjul som evt. kan gå i mot ved ønske. Det er altså disse jeg ønsker;
 23. Dette ble fryktelig bra, godt jobba.