scoot

Medlem
 • Innholdsteller

  3966
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Alt skrevet av scoot

 1. scoot

  Kristoffer sin E36 m3

  Flott bil, de felgene satt jo skambra.
 2. scoot

  Lorriz 525i

  Grattis, gleder meg til mer info om ny E34.
 3. Fantastisk M3, godt valg!
 4. Ut i fra symbolet på bryteren vil jeg si automatisk bakluke
 5. Fæle faktisk. Godt det finnes forskjellig smak si 😂
 6. scoot

  Bmw e36 coupe claypsorot

  Elsker fargen, flott bil. Godt å se håndtverket som blir lagt i arbeidet, blir et flott resultat
 7. Helt utrolig å få tak i en sånn bil som er så godt holdt, blir grønn av misunnelse for hver update som kommer.
 8. Det ser i allefall ut som om du ikke bør være redd for å bruke kraft 😅😅
 9. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Dette er nok en bil som egner seg best til å "bruke opp". Prisklassen er jo også deretter, fin bruksbil til den blir for dyr å holde i live
 10. Dette var morsom lesing, e28 er skikkelig tøffe biler. Gratulerer så mye!
 11. Stemmer, E39 med navi hadde vel utelukkende kun CD-veksler?
 12. Rolig fredag i dag, fikk montert opp stabstag og bytta klosser rund baut. Disse var gamle og fæle, ser også at jeg med tiden bør renovere calippere - men ikke noe hast. Neste på lista er en servoslange og oljeskift på diff/girkasse. Deler og olje er på vei
 13. Etter lang tid uten BMW og inaktivitet på bimmers ble lysten på BMW stor igjen denne våren. I motsetning til tidligere var jeg nå ikke avhengig av å kjøpe en bruksbil, dermed begynte jeg å snuse på M-biler. Har alltid vært glad i 5-serie, og eid langt flere 5-serie enn 3-serie. Derimot er E36 en modell jeg i ungdomstiden ikke eide, derimot hadde en del kompiser av meg E36 og jeg husker godt hvor morsom 325 etc var. Hvorfor det ble E36 er vel egentlig litt diffust, men jeg liker den analoge "gamle" BMW-følelsen kombinert med manuell kasse og 6 sylindere på rekke. E46 ble vurdert, men SMG er ikke aktuelt og da ble prisen fort høy hvis man skulle ha noe ålreit. Så til bilen, 1998 Hellroot M3 3.2 i relativt ålreit stand. I følge selger ( bilen har vært i samme familie siden 2007 ) er bilen "offer" for et chassibytte, der karosseriet ble hentet fra Tyskland i 07 ( har div papirer fra Tyskland - og tag-plate etc er M3 ) og motor/gir tatt fra en kræsjet M3. Registrert som oppbygd etter skade, så bilen har fått slått inn nytt chassinr. Litt usikker på hvor mye av dette jeg må ta med en klype salt - men bilens plate sier M3 Hellroot, og det sitter en S50B32 under der så det holder for meg. Jeg liker å kalle bilen "original" - men ikke matching-numbers, skal innrømme at jeg ikke bryr meg så fryktelig om dette da jeg ikke jaktet på en museumsgjenstand. Derimot var det viktig for meg at chassiet ikke var en ombygd 320 når jeg først skulle handle M-bil. Kort info: Årsmod 1998 - kmstand 198 000 - Ikke takluke - 2soners klima - Grått vader M/sort taktrekk - Scorpion Eksos - Rieger bakrutesenker - BBS RC302 innskrevne i vognkort Planer: Særs lite, jeg liker den faktisk veldig godt som den er. Skal få tatt noen rustbobler og få fikset litt klarlakkflass, bytte frontlykter da det har vært montert lyktesenkere som etterlot seg maaasse TEC7. Gi den litt kjærlighet og få den polert av noen som kan det ( noen i Østfold som detailer biler her inne? ) - vaske - bytte oljer og ikke minst BRUKE DEN. Den skal ikke bades i salt om vinteren, så garasjen er rydda - men jeg kjøper meg ikke slik bil for å la den stå inne fordi det drypper litt regn, om sommeren skal den ut!
 14. scoot

  Marked for Manuell F80/F82

  Dette er et kvalitetsinnlegg av høy klasse. Godt skrevet!
 15. scoot

  Marked for Manuell F80/F82

  I og med at BMW har sagt at manuell skal fases ut på M-biler er jeg ikke i tvil en gang, definitivt et marked. Meg selv inkludert hvis man noengang får råd til noe sånt Personlig tror jeg disse bilene vil holde verdien enda bedre med manuell, både pga sjeldenhet og fordi det fortsatt er en fanskare bak manuell kasse.
 16. Det var litt godt å høre, første gang det har skjedd på en BMW for meg. Men beholderen sitter jo ganske lavt kontra andre. Da skal jeg få sjekket nivået i løpet av vinteren, men alt virka fint når jeg flytta den fra bukken i det minste.
 17. Det er absolutt gøy, men ting begynner å sitte godt fast enkelte steder på slike gamle biler. Men det er en morsom ( og dyr? ) hobby. Dro gjennom et oljeskift i dag, neste på listen er å få på plass stabstag og bytte bremseklosser rund baut
 18. Etter noen hektiske dager med juleting så tok jeg meg tid til å få skrudd litt, bilen har stått stille noen måneder nå - men nå var det på tide. Satt jo på noen nye frontlykter i fjor, var ikke helt fornøyd med passformen på disse. Så i løpet av høsten har jeg "renovert" noen ZKW-lykter og bytta glass på dem, og passformen ble som forventet mye bedre. Fornøyd med det. Så var det litt jobb bak som skulle fikses, bytta alle fire kuleledda og skulle bytte "kyllingbeina" bak. Disse sitter jo helt forferdelig til, så endte med å dra ned hele stabstaget. Rusta var det og, så måtte bestille nye holdere. Så foreløpig står bilen uten stabstag. Fikk også montert justerbare kyllingbein foran, har ikke justert dem noe større enda. Men de originale ble for lange når jeg monterte coilovers, så måtte ha noe annet. Deilig med litt romjulskos, neste på lista er oljeskift. Og så spruta det servoolje når jeg vridde hjula fort mens bilen stod på bukken, noen som har vært borti dette? Kan det ha vært for mye olje på systemet, eller er det noe feil her et sted? Har aldri hatt problemer med servoen, eller hatt noen lekkasjer før.
 19. scoot

  Den store finn.no tråden.

  Dette er selvsagt kinavare av billigste sort. Styr unna.
 20. Kvaliteten er jo så som så, men bilen i seg selv er jo konge. Kunne tenkt meg en sånn selv egentlig.
 21. Høy kvalitet på oppdateringene her. Fin lesing
 22. scoot

  Den store finn.no tråden.

  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128588945 Når du selger en bil til over en million kroner, men ikke orker å fikse ordentlige bilder.
 23. scoot

  Ødelagt turbo, reklamasjon?

  Jaggu, der lærte jeg noe nytt i dag. Takk!