Vannslangen

Medlem
 • Innholdsteller

  200
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vannslangen

  BMW E39 automat girkasse

  Det er jo en enkel plass å begynne? Prøv, og bytt filter og. Men du burde nok gjort det før problemene kom.
 2. Vannslangen

  E39 hjelp til å tolke Vanos feilkode

  Takk da prøver jeg solenoiden først. Har forsåvidt ikke skjedd på en stund nå, etter jeg slettet feilkoden. Merkeligt 😅
 3. Vannslangen

  Stadig tilbakevendende vibrasjon. E61

  Tar du av hjulet og kikker på casterstag og resten av hjulopphenget, tipper jeg du ser feilen nokså fort
 4. Vannslangen

  E39 hjelp til å tolke Vanos feilkode

  Ingen som har vært borti akkurat dette? Hvis jeg skal prøve å bytte den vanos-aktuatoren først, er det bare å skrue den rett ut?
 5. Vannslangen

  E39 hjelp til å tolke Vanos feilkode

  Hei. Er lykkelig eier av en e39 525 som jeg har hatt i 10 år og den har fått førsteklasses stell og småfiks når det har vært behov. I det siste har den jukset sporadisk, kan føles som et skikkelig feiltenn i den ellers jevne motoren. Har alltid skjedd på eller rett over tomgang. Hykket opp pcen idag og se på vedlegget for de feilkodene som lå der, jeg har aldri hatt de før. Er dette feil på hele vanos enheten, eller kun den aktuatoren med ledning rett på siden av ventildekselet? M52 singel vanos motor. Håper på gode svar og råd.
 6. Vannslangen

  Vindusviskere fungerer ikke på E39- Feil funnet

  Opp går det brune releet jeg skriver om til viskeren bak og?
 7. Vannslangen

  Vindusviskere fungerer ikke på E39- Feil funnet

  Låner denne gamle tråden litt. Plutselig så virket verken visker eller spyling på bakvinduet på min e39. Driver dette releet viskeren bak og? Hadde oppe det lokket idag og det var ingen klikking fra releet verken på visk eller vask av bakruten. Evt noen andre gjengangs feil på bakruteviskeren? (Det er elektrisk feil, den sitter ikke fast)
 8. Vannslangen

  Strøm til sirkulasjonspumpe E39

  Gammel tråd, men kan noen forklare meg eksakt hvor denne pumpen sitter? Føler jeg har mekket på det meste på bilen men denne pumpen har jeg ikke funnet. Setter pris på svar. E39 523 touring '97
 9. Vannslangen

  Hvit slange foran batteri i E39

  Hei. Ja det er såklart sikkert lufting og at den er ment å gå ut i karroseriet og "over bord"! Jeg har tett batteri uten lufting, da blender jeg slangen og ser om det hjelper. Kan det være andre plasser vannet kommer fra? Kommer åpenbart fra siden batteriet står på. Noe opplangt jeg kan sjekke?
 10. Vannslangen

  Hvit slange foran batteri i E39

  Legger med bilde her, slangen kommer rett ut fra en stuss i karroseriet. Den buler også ut som om den hører til innpå en stuss. Ja har takluke og har lest mye om dreneringen til den. Men det kan jo ikke stemme at den dreneres rett i bagagerommet, noen som kan tipse om hvor den slangen skal innpå? Klarer ikke å se noen opplagte plasser.
 11. Hei. Har prøvt å søke men ikke funnet noe konkret. Hva er den hvite slangen som kommer ut i forkant av batteriet i min E39 touring til? Det ser ut som begge ender skal være tilkoblet noe? Nå ligger den ene enden løst nedi der og det kommer vann fra den som fyller hjulbrønnen. Hvordan kan jeg få stoppe det, antar det er dumt å plugge den.
 12. Vannslangen

  Vann i bagasjerom e39

  Låner denne tråden litt. Får vann inn i reservehjulsbrønnen på min e39 touring. Hvor er dreneringen som kan være tett? Ser det kommer ut en slange rett foran batteriet, hva er denne til? Den munner ut i reservehjulsbrønnen, skal ikke slangen gå til noe liksom, eller bare ligge der? Hadde satt pris på tips så jeg kan få bilen tett igjen
 13. Vannslangen

  Krok e39, vekt?

  Min E39 523 automat tar 1900kg
 14. Vannslangen

  Bmw e39 ratt bytte

  Låner denne tråden litt. Sitter rattet på splines? Rattet mitt står med litt sving når jeg kjører rett frem, skulle korrigert dette.
 15. Vannslangen

  bunnplate på e39 touring

  Mangle du skruer så er det jo ikke rart..