Jump to content

knutho2

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

About knutho2

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Arendal
 • Kjøretøy
  BMW F30 LCI 330E M-Sport
 1. Takk for info Da er det bare å smøre seg med tålmodighet!
 2. Det er på tide å bytte ut 1-serien, og denne gang falt valget på 330e, en utrolig kul og sprek bil som jeg gleder meg stort til å få. Jeg har nå fått VIN-nummer og har fått beskjed om den skal gå i produksjon denne uken. Er det noen som vet om det er mulig å følge bilens produksjon på nett på et eller annet vis? Eller må jeg hele tiden mase på selger?
 3. Jeg har helt glemt denne tråden, jeg fikk bilen min tidligere enn forventet, hentet den på bavaria i slutten av April:) Takk for bildet BMW89, gjør seg i utrolig godt i EB. får mye positive tilbakemeldinger på fargen...Jeg kommer til å beholde min original, siden det er leasing det er snakk om.
 4. kunne nok vært lavere, men kan fint leve med den høyden. Ser at bilen blir litt senket når jeg velger adaptiv drive i konfiguratoren.
 5. vurderte lenge adaptiv drive jeg og, men nøyer meg med standard understellet, syns BMW sitt standard understell er relativt sportslig(sett opp mot andre merker sitt standard understell)... Har sett på pre-lci 118D Xdrive(standard understell), jeg syns ikke den virka for høy. Er den som jeg la bilder ut av med eller uten adaptiv tror du BMW89?
 6. Dårlig av meg, men dette er ikke min bil...har bare googlet litt Min kommer ikke før juni...
 7. IRL-Bilder funnet via Google:
 8. Gjør seg veldig med doble enderør syns jeg, er ikke veldig tilhenger av de single rørene BMW putter på de nyere modellene...De blir litt for puslete syns jeg, når det er sagt, viktig å ikke overdrive (Les M3-stuss på 316i)
 9. Var i kontakt med selger i dag. Foreløpig er det ikke noe sportseksos tilgjengelig, men de regner med det vil komme raskt. Planen deres var å ettermontere det på min...Men jeg spurte idag om å heller bare bytte stussen, slik at jeg får stussen til 125d. De skulle se hva de kunne ordne så blir spennende å se, stoler på at det blir bra.
 10. faktisk ikke helt sikker på hva jeg har bestilt...men er snakk om ny eksos ja. skal visst være noe mer lyd, men regner/håper ikke på store lydforskjellen, er måte på hvor bra en 118d kan/skal høres ut...regner med det blir noe slik:
 11. 118i er tilgjengelig på bmw.de, merkelig at den ikke ligger på bmw.no...
 12. DInside har testet facelift 1-serie: http://www.dinside.no/933236/test-bmws-beste-kjop
 13. Tror man får sportseksos på 118d og oppover, men ikke 116d, usikker på dette...jeg spurte selger om dette kunne skaffes, fant ikke noe i utstyrslista jeg heller. Men tror det avhenger av hvilken motor du har fremfor utstyrslinje
 14. Om jeg husker riktig koster den 470 000kr, men i mitt tilfelle er det snakk om leasing.
×
×
 • Create New...