nm91

Medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. nm91

  Esp tuller i fartsdumper?

  Ja, det kan nesten virke sånn. Om problemet skulle bli verre, så er det hvert fall rapportert inn som en feil før garantien gikk ut.
 2. nm91

  Esp tuller i fartsdumper?

  Hadde min inne i dag. De skannet bilen og sjekket for feil uten å finne noe. Flere av de som jobber der hadde hatt X1'er inne med samme "feil", men de sier at xdrive systemet er såpass følsomt at den reagerer på små skarpe dumper.
 3. nm91

  Esp tuller i fartsdumper?

  Skal gjøre det 👍
 4. nm91

  Esp tuller i fartsdumper?

  Opplevde det samme som deg. Problemet har vært der siden jeg nylig kjøpte bilen, men oppdaget det ikke under prøvekjøring. Jeg har som sagt prøvd med to forskjellige sett med dekk, og problemet er der med begge dekkene. Opplever det bare når jeg kjører litt fort over dumpene (ikke noe unormalt fort, men ikke krypfart heller) Tipper at Bilia gjerne vil prøve å bortforklare dette, da det er vanskelig å feilsøke på, men jeg skal uansett prøve meg
 5. nm91

  Esp tuller i fartsdumper?

  Har samme problem på min 2014 e84 xdrive. Problemet dukker opp over fartsdumper med både sommer- og vinterdekk. Tenkte jeg skulle ta den med til Bilia snart selv, da det er noen måneder med garanti igjen. Fikk du noe informasjon fra Bilia om hva det kan være?
 6. Jeg ettermonterte her om dagen et avtagbart hengerfeste med dette kabelsettet på min F31 320d 2012 modell: https://www.skruvat.no/Elkabelsett-13-polet-P516622.aspx Testet det nå, og jeg får ikke lys på henger, ryggesensor deaktiveres ikke, men det er heller ingen feilmeldinger. Noen som har erfaring med om dette må kodes inn eller ikke? Jeg monterte tilsvarende utstyr på en E90 jeg hadde, og der virket alt som det skulle uten koding.
 7. nm91

  Bremseskiver til E90

  Min har hvertall ikke ventilerte bak. GS sier 292 og 296 til mitt skiltnummer, så da er vel riktig. Jeg sjekket en del andre steder, men der solgte de begge alternativer.
 8. nm91

  Bremseskiver til E90

  Jeg var innom Mekonomen i dag. De sa at 300mm er for tung nyttelast, hva nå enn de mener med det. 292mm sto det ikke noe om, men de solgte den størrelsen og.
 9. nm91

  Bremseskiver til E90

  Hei! Jeg har en 318D 07 mod og jeg skal kjøpe nye bremseskiver til den nå snart. Jeg ser at det er forskjellige størrelser til min bil. (300mm foran-300mm bak) og (292mm foran-296mm bak). Har det noe å si hvem av de jeg velger, eller er det kun et av settene som passer? Husker jeg hadde en A3 en gang i tiden hvor de var to forskjellige størrelser og jeg kjøpte selvfølgelig feil den gangen
 10. nm91

  Navn på knirkeforing til E90

  Ja, jeg var sikker på at bilen skrapte nedi, da den hørtes nøyaktig sånn ut. Rart at en foring kan lage en sånn lyd. Jeg kjøpte noen Powerflexforinger på Ebay. Kom på ca 500kr for 2 stk inkl frakt og smøring/fett.
 11. nm91

  Navn på knirkeforing til E90

  Jeg byttet nylig foringene til antirollbar foran. Før disse ble byttet hørtes det ut som om bilen skrapet nedi hver eneste fartsdump jeg kjørte over, uansett fart. Det viste seg å være foringene som lagde skrapelyden. Får prøve å bytte foringen dere referer til bak nå, så blir det bra
 12. nm91

  Navn på knirkeforing til E90

  Selvfølgelig, men det kan vel være et lurt sted å starte.
 13. nm91

  Regnsensor E9X

  Jeg fikk dette problemet da jeg skiftet frontrute. Ruten ble byttet med en uorginal rute og da var det så vidt sensoren virket. Kalibrering var ikke til hjelp. Jeg fikk byttet frontruten på nytt med en orginal BMW rute og da var problemet løst. Ser ut til at sensoren er helt avhengig av orginalruter.
 14. Hei. Jeg har fått en knirkelyd fra høyre bakhjul på min 07 E90. Har skjønt det sånn at dette kan være det folk kaller for "knirkeforingen". Har denne et mer korrekt navn? Sliter litt når jeg skal søke etter den på ebay.