Jump to content

Skinnheis

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About Skinnheis

 • Birthday 09/06/1993

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tromsø
 • Interesser:
  The Fisherman
 • Kjøretøy
  BMW E91 320D Touring

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skinnheis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Litt usiker på relé😬, men sikringene så fine ut👍
 2. Okei.😂🙈 ja nei er ikke særlig "fan" av å kjøre med den ledningen slik.. var bare en provisorisk løsning.. men får eventuelt stikke innom bmw å høre med de. Takker for svar!
 3. Okei, har skiftet motstanden men fortsatt samme.. + at det sitter ny motstand i den nye vifta, da er det vell muligens klimapanelet eller vifteregulator som du skriver.? Er dette vanskelig å bytte selv?
 4. Har ikke multimeter så får ikke testet, ikke at jeg er så mekanisk kyndig av meg.. Har en carly for å lese feilkoder men sier at alle systemene er fine, batteriet ser ut til å være fulladet, har testet defrost knappen men ingenting skjer.. hadde bilen inne på et lokalt værksted som selv ikke klarte å finne ut av problemet og anbefalte at jeg tok kontakt med et bmw verksted, men ville høre her om noen hadde noe kjenskap til problemet om det kanskje er en enkel fiks eller om bmw kanskje bør feilsøke..💸
 5. Hei, ikke den beste på å forklare men prøver.. Har hatt vanlekkasje gjennom frontruten tidligere som har ført til at kupe viften ikke starter, det er lys i panelet og viften fungerer med strøm direkte, har lagt opp kabel men da går denne på fult til en vær tid.. Kjøpte forøvrig ny vifte da jeg trodde dette var problemet men den starter ikke med mindre man kobler direkte fra batteriet.. hva kan være problemet?
 6. Ja mye mulig det, hadde den inne på sevice i sommer da jeg hadde noe lignende å da var det en kabel i bagasjerommsbrønn som var rustet... kanskje det er den i motorom skal sjekke det ut!. har byttet batteri for 1 år siden, men det er samme type batteri.
 7. Heisann.. har litt startproblemer men mistenker at glødepliggene er gåen, vil dette da også føre til at bilen ikke vil starte? Den starter noen ganger men de siste dagene vil den ikke annet en kinne litt.. Lager forøvrig noen klikkelyder iblant. Feks når bilen låses opp eller man setter nøkkelen i.. Bmw 320d. 06
 8. Noen som har link til ny del og video på hvordan man skifter denne? Hilsen noob.
 9. Heisann. Er på jakt etter en E30. har budsjett på rundt 160tusen. Alt av interesse.
 10. Er på utkikk etter 2 dørs 325i E30 har budsjett på 100 000kr. Ta kontakt
 11. Noen som har eller vet om noen selger en BMW524td?
×
×
 • Create New...