Jump to content

Daniel_Ø

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Daniel_Ø

 1. Det ligna mer på et E34 chassisnr. Da har vi samme farge gitt.
 2. Forresten. Jeg ble nysgjerrig på om det var samme farge på bilen din som min, så jeg tenkte å sjekke opp chassisnummeret ditt på en BMW VIN Decoder, så søkte opp nummerskiltet ditt på kjøretøyopplysninger på statens vegvesen, men når jeg brukte chassisnummeret ditt så kom det opp BMW 530D E60??
 3. Jeg tror ikke det er lokket som er verst. Jeg tror også jeg kjente på min bil litt fuktig olje ved "overgangen" til vanos / frontplata. Du kan ta også kjenne om det er sprang der, og prøve å slipe det ned forsiktig med wd40 og våtslipepapir og/eller legge på ekstra med pakningsmasse der. Og forresten, de boltene som skrus ned ved plugghullene. To av de har en jordingsledning påmontert. Har du tatt av de før du skrur til? De jordingsledningene må/bør være orientert riktig, og kan hende at hvis du skrur inn boltene med de ledningene påmontert, så får du ikke strammet til nok. Jeg håper også å få oljelekkasjene borte. Jeg bor i borettslag og har felles parkeringsanlegg og får klager for oljelekkasjer.. Så har bestilt opp litt av hvert at pakninger nå og håper å få luket bort alle tingene.. Mistenker bl.a. i tillegg til toppdekselpakninga at kjededekslet og simmerringen kanskje lekker og pakningen til oljefilterhuset..
 4. Hei, fint prosjekt, og synes de garasjelakkeringene dine ser bra ut på bildene hvertfall. Jeg har også makan bil, en IX med samme farge (gletscherblau). Jeg har også slitt med at toppdekselpakninga ikke vil bli tett. Den siste jeg bytta lekte det fra, særlig i plugghullene, og det ville ikke bli tett selv om jeg prøvde å rengjøre på nytt, flytte litt på lokket osv. Så klinte på skikkelig med tykt lag pakningsmasse på begge sider av pakningen. Det så stygt ut siden den var rød, men da ble det tett. Nå har jeg byttet topp på bilen, og har byttet toppdekselpakninga igjen, og sliter med utettheter igjen, mest bak ved de "rundingene" bak kammene. Jeg tror at skruene kanskje skulle vært litt kortere, fordi jeg mistenker også at de bunner nedi toppen slik at man ikke får nok stramming, og at det var derfor det ble tett når jeg klinte på de tykke lagene med silikonpakning. Vet du hvordan du løste oljelekkasjen? Jeg skal prøve å rengjøre overflata, legge på pakningsmasse og legge ekstra skiver under boltene.
 5. slett, har løst problemet
 6. Daniel_Ø

  E34 S50/S52

  Hei! Kun av interesse lurer jeg på hvordan det er å bygge om en M50 E34 til S50/S52, både teknisk og papirmessig (ifht. godkjenning). Som jeg har forstått det, skal det være enklere å bygge om til S50 enn S38, siden grunnmotoren M50 er samme som S50 på 520- & 525i. Sånn som det er i dag, er det jo praktisk talt umulig å bygge om 520/525i til S38 pga. vekten, men hvordan er det med S50?
 7. Hei! Jeg trenger bistand til valg av felger til E34 iX. Når jeg først så på E34, ville jeg så kjøpe på 18" Rondell D58 felger. Dette er jo et godt valg på en vanlig E34, men jeg viste ikke før etterpå at iX hadde andre hjul, ET ol. Så jeg lurer på om det er noen som vet om bra felger som passer til iX, og som minner om Rondell D58, BBS LM eller noe i den duren. Eller om noen vet hvilke felgdimensjoner som fungerer på E34 iX.
 8. Hei, er interessert i å kjøpe en E34. Må være i grei stand, altså kjørbar. Vrak og delebil er ikke av interesse.
×
×
 • Create New...