sAlnes

Medlem
 • Innholdsteller

  702
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om sAlnes

 • Rang
  Oberstløytnant
 • Bursdag 08/25/1996

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen
 • Kjøretøy
  BMW 528i 1998

Nylige profilbesøk

1950 profilvisninger
 1. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=130821152 Då e bilen på finn, del gjerne med en venn som ønsker seg en grom e39 Det hadde vært gøyt om den havnet hos noen her inne som vil fortsette å ta vare på den.
 2. Lenge siden sist, bilen har blitt brukt hver dag til jobb siden sist jeg la ut innlegg. Men er kommet til det punktet at jeg har lyst å selge bilen. Interessen har falt litt i fra og behovet for en litt høyere og mer praktisk bil er blitt større. Har vært lærerike 2 år med bilen og mye er gjort. Litt vemodig men sånn er det. Det siste jeg gjorde nå før den legges ut på finn var å bytte pakninger på girkasse, oljeskift og filter, og fikset servotronic. Så nå er bilen tipp topp teknisk. De som har fulgt med på tråden vet hva den har av utstyr og modifikasjoner men kan oppsummere litt om noen nye stikker innom og kanskje har lyst på ny bil. Ombygd til manull m5 bremser bilstein b12 senk(ikke godkjent, men har papir på hjulstilling og senk) Motor med m50 innsug, s50 lmm, afe belg, oppboret gasspjeld. Byttet toppakning og alt i kjølesystem 2017. style 32 felger fra e38. E60 hjullager rundt om for å få de til å passe El seter med minne, el ratt, navigasjon,dsp, multi ratt, skinn midtkonsoll armlene og b stolper, sol gardin Sikkert mye mer, bare å ta en titt i tråden. Negativt: Lakken bærer preg av 20 år og snart 300k på telleren. små riper og parkeringsbulker rundtom. Begynt å komme litt rust på skjermer foran men ellers er den veldig bra for rust. Fluid film behandlet under 2018. Pris 70k/bud
 3. sAlnes

  min e36 320i touring

  Sensoren ligger i snopeskuffen nå 😏😏 Kjekt å ha når du har m52 sjøl. Merket det med spilleren😂
 4. sAlnes

  min e36 320i touring

  Hahah lå litt av hvert der men hva som er ditt vet jeg ikke. Bilextra arbeidsbukse, fuck you i drive a bmw t skjorte, ødelagt toyota jekk, vassendgutane cd og litt boss Byggskum i begge jekkfester bak, helt topp.
 5. sAlnes

  min e36 320i touring

  Har handlet noen e39 delebiler men den der tar vel nesten kaken for mest shabby😂 Synd at at individual bil går på høggeren.
 6. Turen ned til Risnes unnagjort. Ikke mer å si enn at det var en kjekk tur og at den gikk veldig problemfritt med tanke på bilene. 1000km tur/retur Merker det var litt risting ved nedbremsing i hastigheter over 120 så noe må gjøres der Men blir ikke gjort noe med før i vinter sånn foreløpig.
 7. Det blir nok orginalfarge
 8. Lite aktivitet her, bilen har gått knirkefritt de 3000km den har gått siden den ble ferdig ombygget i vinter med diverse. Den blir egentlig bare brukt og vasket, og jeg gidder ikke gjøre noe særlig med den før til høsten igjen. Tenker å spare litt penger å se om jeg kan få til noe hellakkering i vinter. Orginal lakken begynner å bli slitt etter 283 000km så er nok på tide. Fikk tatt noen bilder sammen med @kjelljakob97 sin nye 320i i dag. Begge bilene er vasket og klar til 10 timers tur på onsdag så det blir bra
 9. sAlnes

  80 eller 97 gr. termostat på M52?

  Egentlig samme hvilke termostat du kjører så lenge motoren får driftstemp på 90-92. Så bare å ta bruk og klima i betrakting.
 10. sAlnes

  80 eller 97 gr. termostat på M52?

  M52 har jo en driftstemperatur på 92 grader så synes 97 grader hørtes litt mye ut og 80 grader litt lite. Bmw selger termostater som åpner på 88 og 92 grader til m52 motorene. Selv kjører jeg med termostat som åpner på 82 grader men bilen legger seg fint på 90-92 grader når den er skikkelig varm.
 11. Får handle meg nye skjold bak neste år å prøve Fremover skal bilen bare nytes.
 12. Så jeg kan regne med at skjoldet bak heller ikke passer da?
 13. Jeg har vært på langtur med bilen i 2 dager nå og kjenner at m5 bremsene virker desidert best i store hastigheter kontra vanlig r6 bremser. Forskjell i lavere hastigheter og men ikke like stor. Uansett digg oppgradering Kjøpte du skjold bak og? Og passet det?
 14. Det stemmer Men når alle 4 må byttes så er det bare å kjøre e60 lagre.
 15. Noen timer med opplett og halvveis tørre veier i dag så da ble det en god luftetur Litt spontan tur så dårlige mobil bilder men la gå. Får ta bedre en annen dag. Uansett deilig å få prøvd den skikkelig etter vinterens oppgraderinger og sommerfelger.