Jump to content

Knut Sverre Furuli

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About Knut Sverre Furuli

 • Birthday 06/20/1972

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Orkdal
 • Kjøretøy
  BMW M4 Competition 2016

Recent Profile Visitors

585 profile views

Knut Sverre Furuli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. 2017 BMW M4 Competition selges. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=189616646 Ta kontakt ved spørsmål. ksfuruli@gmail.com tlf 916 96 378
 2. Takk for svar, det blir nok så jeg parkerer i Helsfyr-området, greit å komme seg til-fra med t-bane.
 3. Har ikke vært innom forumet på en god stund. Ja jeg har fått montert mppk på bilen, merker ingen spesiell økning i effekt, selv om jeg har 163hk originalt. Kjenner godt at momentet i motoren er vesentlig dårligere enn i bilen jeg haddd før (2007 525td m/bsr), det er ikke rart med tanke på rekkesekser kontra firer. Vet ikke hva effekt/moment BMW mener dette kittet vil gi. Har vært i konakt med ESS tuning, og de mener at deres optimering vil gi 230/420, men eventuelle fabriksgarantier vil sansynligvis bortfalle. Ser at du er aktiv på forumet Makky, bilen din ser rimelig heftig ut.
 4. Hei, vi skal på NorwayCup fra lørdag 30/7 til 4-5/8, skal bo på hotel i sentum og har behov for parkering. Er det noen som har tips om hvor det er billigst å parkere sentrumsnært? Har fått tilbud om å parkere på Helsfyr, men kunne tenke meg noe nærmere sentrum.
 5. Har fått bekreftet at boksen er bestillt mot vin-nummer på bilen. Fikk pris på 3080 fra Standveien Auto i Trondheim, har verkstedtime 8/2. De antydet ca 3-timers jobb. Litt smartere å velge en slik løsning i forhold til BSR, ESStuning og lignende da alle fabrikksgarantier blir beholdt. De andre tuningfirmaene lover høyere effektøkning men dog... Blir greit med litt ekstra effekt.??
 6. Vet noen om det er nødvendig med koding etter montering av m-performance motorstyringsboks? Kjøpte nylig 320d 2014 xdrive 163hk fra forhandler, denne hadde allerede fått montert større intercooler, fikk tilbud om å kjøpe motorstyringsboks etter handel var gjennomført. Boksen har sansynlig vis vært montert i bilen før. Forhandler sier at bilen må inn på merkeverksted for omkoding etter bytte av boks. Har fått pris fra GS på bytte av boks pluss om-koding, de skal ha 4600,- synes dette er litt dyrt. Vil helst bruke dette kittet fremfor annet da jeg beholder alle garantier.
 7. Har fått tilbud om å kjøpe motorstyringsboks til min 2014 320d Xdrive 163hk. Bilen ble kjøpt like før jul fra forhandler, større intercooler som hører ti, settet er allerede montert. Har en mistanke om at motorstyringsboksen også har vært i bruk, men det er greit. Fikk som sagt tilbud om å kjøpe motorstyringsboksen i ettetid, denne skal gi ca 210hk/420Nm. Er det noen som har erfaring med et slikt sett? Fikk beskjed om at bilen må inn på merkeverksted for om-koding i forbindelse med montering av boksen, er dette nødvendig? Har forhørt meg om pris hos GS om montering av boksen, de skal ha 4600,- synes dette høres drøyt ut, regner med at dette kan utføres på maks 30min.
 8. Har fått tilbud om å kjøpe motorstyringsboks til min 2014 320d Xdrive 163hk. Bilen ble kjøpt like før jul fra forhandler, større intercooler som hører ti, settet er allerede montert. Har en mistanke om at motorstyringsboksen også har vært i bruk, men det er greit. Fikk som sagt tilbud om å kjøpe motorstyringsboksen i ettetid, denne skal gi ca 210hk/420Nm. Er det noen som har erfaring med et slikt sett? Fikk beskjed om at bilen må inn på merkeverksted for om-koding i forbindelse med montering av boksen, er dette nødvendig? Har forhørt meg om pris hos GS om montering av boksen, de skal ha 4600,- synes dette høres drøyt ut, regner med at dette kan utføres på maks 30min.
 9. Jeg er godt fornøyd med bilen så langt, men fikk ikke så detaljerte opplysninger fra forhandler som jeg hadde håpet. Trodde den var bedre utstyrt, men det ble litt hastverk. Hadde kvitta meg med en E61 525 nylig og kona måtte ha bil for å komme seg på jobb. Regner med flere kjenner seg igjen ved bytte av bil. Ser ut til at dette er et godt fora med mange kunskapsrike folk. Takk for god hjelp. ☺
 10. Takk for svar. Vet noen om det er mulig å få skilt visning med kode 6WA instrumentcluster with extended content. Eller må man ha noe ekstra utover dette. Skjønner ikke hvorfor jeg har en kameralignende sak under det innvendige speilet, mulig det har noe med adaptive lys eller automatisk nedblending.
 11. Kjøpe nylig en 320d x-drive 2014 modell, ser på utstyrslista at den er levert med kode 544 cruise control with braking function. Er dette det samme som aktiv cruise controll. Bilen er ikke utstyrt med radar i nedre del av grillen, men har et kamera montert under det innvendige speilet. Testet cruise controllen i går å fikk den ikke til å bremse/følge trafikk. Har heller ikke fått frem trafikksikiltvisning, trodde dette var mulig med kombi-instument med utøket innhold(kode6WA)
×
×
 • Create New...