Jump to content

odinalfred

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

About odinalfred

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  E90 320D 05

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har feilkode 93c1, gammel gjenganger blant disse bilene. Er sensormatten fremme på passasjersiden som har en feil. Fikk 2'er på EU på airbag lampa, og trenger bilen fortest mulig godkjent ettersom jeg skal kjøre flyttelass med den. Har dermed ikke tid til å vente 3 uker på en motstand fra Ebay. Fant ut at man kan kode funksjonen til matta vekk, men dette må gjøres med NCS.expert. Ingen av tuning firmaene i området mitt kan bruke dette programmet. Vet dere om noen ¨harry¨ utveier for å få lampe til å forsvinne slik at bilen går gjennom EU? Eller eventuelt om noen kan hjelpe meg å k
 2. Har bestilt disse. Står Bi-xenon d1s pære, for biler uten "afs" så ser ikke hvorfor disse ikke skal pase.
 3. Har vært å sett litt mer på Ebay, vil noen av disse passe? https://www.ebay.com/itm/2005-2008-BMW-E90-3-Series-BI-XENON-AFS-ADAPTIVE-D1S-Black-Halo-Headlight-Pair/192311531159?hash=item2cc6a91697:g:j1AAAOSwl9RaMvQ9 https://www.ebay.com/itm/Pair-of-Headlights-for-BMW-3-Series-E90-E91-2005-2008-Halo-Rims-Black-DEPO-CA/123682564442?hash=item1ccc0e295a:g:V0kAAOSwhW1cguxQ https://www.ebay.com/itm/HEADLIGHTS-LPBMI5-BMW-3-SERIES-E90-E91-2005-2006-2007-2008-3D-U-TYPE-CHROME-RHT/112788903384?hash=item1a42be15d8:g:oH4AAOSwAaJaN-MG Setter utrolig stor pris på hjelp, er helt bla
 4. Har bare byttet lyspærene til no fancy led fra Ebay, derfor ser de litt annerledes ut. Har hørt med de fleste bil huggeri i nærheten og det er ingen som har noe liggende. Sjekket siden du sendte, men hvordan vet jeg om de passer bilen min? Står jo at noen er uten styreenhet osv.
 5. Har sjekket disse sidene, samt Finn og forskjellige grupper på fb. Men finner ingen lykter som passer, jeg har bi-xenon lykter. Fant noen på Ebay https://www.ebay.com/itm/2005-2008-BMW-E90-3-Series-BI-XENON-AFS-ADAPTIVE-D1S-Black-Halo-Headlight-Pair/192311531159?fits=Make%3ABMW&hash=item2cc6a91697:g:j1AAAOSwl9RaMvQ9#rwid men ifølge selgeren passet ikke disse bilen min, fikk ikke forklart hvorfor. Ser for meg lykter til maks 4000-4500,- . Vet at jeg ikke får taki noe bra for denne prisen, men siden jeg har brukt altfor mye på denne bilen i forbindelse med EU må jeg holder meg inne
 6. Hei! Lyktene mine er helt ute og går, fikk vite fra verksted at reflektoren i begge lyktene var ødelagt. Jeg er helt blank når det kommer til det elektriske med bilen, og sliter med å finne lykter som passer min bil. Er ute etter et billig alternativ, har muligens funnet et par på autodoc. Men er usikker på om de passer: https://www.autodoc.co.no/hd-karosserieteile/7035262 Ifølge Autodoc skal de passe min bil, men ser flere har hatt erfaringer med at deler fra autodoc i noen tilfeller ikke passer. Legger ved noen bilder av lyktene jeg har nå:
 7. Byttet nettop sideblinkere på bilen. Dårlig passform er rundt 3mm åpning mellom blinkeren og karosseriet. Kan jeg risikere at vann kommer inn på innsiden av skjermen og det danner seg rust? Er det noe form for drenering på innsiden av skjermen?
 8. Noen med sotfilm som kan sote min bmw 320d sedan? Skal sote helt til a stolpen. Holder til i Vesterålen.
 9. Hei! Min første bil (e90 320d), hadde tenkt å rense egr ventil. Leser også på nett at det er lurt å «blende» denne ventilen. Hvorfor og hvordan? Kobler man bare ut en kontakt til selve ventilen så vipps er den blendet?
 10. Prøvde meg på det du skrev. Håper jeg kutta opp rett foring, er den som står inni der nede på bilde. Kutta bare opp gummien på ene sia å spraya inn silicone smørespray til det tøyt ut. Ble noe bedre, men lyden er der enna. Lurer på om jeg skulle ha kutta opp begge gummipakningene på denne ene foringa. Kutta som sagt opp bare en å spraya. Er ikke mitt bilde, henta det på google.
 11. Hei! Min e90 knirker noe fælt, spesielt når jeg kjører over humper eller bilen gynger. Nå er det kommet så langt at den minste lille gynging får det til å knirke noe fælt. Er spesielt bake på begge sider lyden kommer fra. Mistenker gåen knirkeforing og ser jo at dette er ett kjent problem med disse bilene. Er dette noe jeg burde bekymre meg over? Har hørt at folk har slitt med slitasje på innersia av dekka når knirkeforingen begynner og bli dårlig, eller er dette bare tull? Har hverken tid eller rette verktøy for å presse ut foringene med, noen som vet hva verksted tar for å fikse dette?
 12. Kan hende jeg er på villspor her, men det er ikke snakk om viftemotstanden? Hadde ett lignende problem på min gamle e39, koblet viftemotstanden ut og sprayet på kontaktene og plugget den inn igjen, og vipps så var problemet løst.
 13. Var å spurte det lokale lakkeringsverkstedet, nærmeste folka som tar på seg lakkering utenom disse holder til altfor langt unna. Han så på panseret og mente det var såpass mye grunnarbeid, derav den høye prisen. Synes det hørtes noe rart ut med 15 tusen ja..
 14. Er bare ute etter ett brukbart resultat, koster 15000 for å få lakkert panseret så det skjer ikke med det første. I tillegg begynner jeg å få noe rust nederst på førerdøren som jeg må ta. Høres dette ut som en grei fremgangsmåte; Pussing av overflaterust, noen strøk med biltemasrusteter, 2 strøk med grunning, 4 strøk med lakkstift, våtsliping, og 4 strøk med klarlakk?
 15. Har fått noen steinsprut skader på panseret, over tid har dette begynt å rustne. Renset, og pusset vekk overflødig rust og lakk, smurte over med biltema rusteter, som jeg har god erfaring med så lenge man bruker den rett. Smurte over 2 tynne strøk med lakkstiften og 2 strøk med klarlakk. Det har nå tørket men fargen blir mye mattere enn resten av bilen, ønsker å få litt glans. Prøvde polering men det funket ikke. Tenker og gjøre alt på nytt, trenger noe veiledning på hvordan jeg får best mulig resultat. Kan kulden ute ha noe å si for glansen til lakken? Gjorde dette i garasjen hvor det e
×
×
 • Create New...