Jump to content

kent_hugo

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About kent_hugo

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  bmw e34 535I

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er snakk om en e34 535i 1992 mod. Ikke sveiset coilovers. Det han syns var merkelig er at sjølve demperen står nedi fjærbeinshuset, slik som original, bare det er buttet ut med ta technix sin demper istaden for original.
 2. Hei. Noen som har vert borti at statens vegvesen må ha monteringsanvsining på coilovers? Han som skulle godkjenne syns det var merkelig at eg har brukt dei gamle fjørbeina mine til et sett med ta technix coilovers... kor finner man det?
 3. Hei. Lurer på om det er mye styr å få godkjent ombygd en 1992 mod 535i med s38b38 motor? Må vel ha bremser og drivlinja fra m5 også så skal den vel gli gjennom godkjenning?
 4. Hei. lurer på om det er noen her som har sveiset kanaler og jekkfester på e34? kan bilen stå på hjula imens eg utføra jobben? har lest at viss eg kappa i kanalen for å sveise i nytt stykke så vil bilen bli skeiv. og er der noen som har en god løsning på å sveise jekkfestet framme så det blir forsterket på et vis? er det best å kjøpe kanal fra gs eller noe og sveise i eller er det enkelt å kjøpe tynt metall og bøye til sjøl og sveise?
 5. Syns den jobber litt tungt av og til og når eg skal inn i et kryss for eksempel
 6. Det er eg ikkje sikker på, men har opplevd at bilen «jager» litt på tomgang,
 7. Hei. Har et problem med en e60 520D 2007 mod at når bilen er kald så går den opp på 1000 omdreininger ca, for å så bare «dø».. må holde flatfjøl for å få den igang.. har også opplevd at når eg setter bilen i revers så kveler bilen seg. Skjer ikkje alltid, men har skjedd. Kan dette vere en glødeplugg som er påvei å bli gåen? Syns motor vibrerer endel for masse også på tomgang.. bilen er en automat.
 8. Hei. Lurer på hvordan dette coilover sette fra ta technix skal gå ihop? Må vel ha nye tårnlager og alt? Dette følgte ikke med.. og hvordan skal fjærbeina fremme sveises? Er til e34 535 sedan 1992 mod..
 9. Oljerøret såg bra ut og boltene tok eg ut og rengjørde og hadde på loctite på.. kamaskel såg grei ut, justerte på kald motor ja. Kom en «bank» innimellom når eg prøvekjørte bilen, ikke noe regelmessig bank men den lyden kommer ikke når bilen står i fri og jeg ruser bilen, så den lyden er vel ikke noe fra motor da?
 10. Oljerøret såg bra ut og boltene tok eg ut og rengjørde og hadde på loctite på.. kamaskel såg grei ut, justerte på kald motor ja. Kom en «bank» innimellom når eg prøvekjørte bilen, ikke noe regelmessig bank men den lyden kommer ikke når bilen står i fri og jeg ruser bilen, så den lyden er vel ikke noe fra motor da?
 11. Hei. Lurer på om dette er unormalt mye tikking fra en m30b35? Har alkurat justert ventilene til 0.30mm.. IMG_0468.MOV
 12. Ønsker å kjøpe supersprint eller eisenmann endepotte til e34 535i, eventuelt anna merke bare ikkje originalt
 13. Fortsatt til salgs? Kun topplager som er gåene og ellers i grei stand?
 14. Ønsker kjøpe clutch som passer enkelmasse svinghjul til en e34 535. Er et s38b36 svinghjul som skal på..
×
×
 • Create New...