Jump to content

bimmelimm95

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About bimmelimm95

 • Rank
  Visekorporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 318D E90 2010

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Fikk en telefon fra en kompis i dag på jobb som hadde flyttet bilen min 5-6m da den sto i veien. Han sa det hadde kommet blåaktig røyk i fra venstre framhjul. Det luktet også veldig svidd. Kan dette ha noe med bremsene og gjøre eller er det webastoen? Når jeg kjørte den etterpå, kom det ikke noe røyk, men det lukter svidd og mente jeg har kjent den samme lukten når jeg har skrudd på webastoen. Det kommer også en tikkelyd ifra høyre side når jeg bremser. Dette har vært en stund men har ikke hatt tid og sjekket det ut. Takker for svar på forhånd
 2. Takker for svar! Befinner meg for øyeblkket på Jessheim men har ikke bestemt meg for når det skal skje. Har noe skolegang som jeg må bli ferdig med, men når den dag kommer at det blir bytte og jeg har kjøpt inn monteringssett + spiller skal du få beskjed @Nautiluz!
 3. Hei. Har en 318d 2010 (E90) som jeg har lyst til å bytte original spilleren på. Vil ha noe med skjerm, har sett fremgangsmetoden osv, men siden jeg ikke er så teknisk anlagt så ser jeg etter noen som kan gjøre dette. Er det noen her som vet om ett bra sted og få skiftet dette på + en side hvor jeg kan kjøpe nye spiller (samt evnt. ramme til spiller) Takker så mye på forhånd.
×
×
 • Create New...