BeeMW

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BeeMW

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW118D

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. BeeMW

  Registerkjede problemer.

  Bra steder å starte: http://bmw-n47.weebly.com/ http://socialmediaskills.blogspot.no/2013/01/cant-get-no-customer-satisfaction.html https://www.facebook.com/n47bmwclassaction/?fref=ts
 2. BeeMW

  N47 motorhavari ifm. registerkjede

  Motorene ble modifisert etter 2007-2008 problemene. N47 motorene fra 07 og 08 bryter registerkjedet etter hvert. Har man ikke fått bilen reparert gjennom en av flere tidligere aksjoner blir det kun ett spørsmål om tid... 60,000 for ny motor og 30,000 for arbeidet. BMW står ikke bak produktet sitt på disse bilene.
 3. BeeMW

  N47 motorhavari ifm. registerkjede

  Stemmer det. Men når man først prøver å skaffe en viss oversikt på nasjonal basis, er kanskje dette forumet en god plass å starte? Med mindre du har noen bedre forslag. Har en følelse at BMW Norge ikke løper ned dører for å utlevere slik informasjon. Og du har helt rett; dette er ett omstridt tema som burde fått en endelig avklaring. For lenge siden. Å fortsette med synsing i fem år til er ihvertfall lite produktivt, ikke minst for de som har ett ubehagelig møte med registerkjedebrudd i vente. I den sammenheng kan det være greit å ha en viss formening om omfanget før man setter igang.
 4. BeeMW

  N47 motorhavari ifm. registerkjede

  Det er det. 10+ sider om havari / problemer med N47. Denne tråden ble opprettet for med håp om å få enn viss oversikt over hvor mange havariet som faktisk har oppstått. Det skjer fortsatt, spesielt nå som disse bilene begynner å bikke 150k.
 5. BeeMW

  N47 motorhavari ifm. registerkjede

  Så om Kenneth fra Målselv får motorhavari pga registerkjedebrudd på en 2008 N47 motor, så "anerkjenner Harstad og Tromsø dette" og "ordner saken raskt og smertefritt"? De punger ut 60,000 for en ny motor og gjør arbeidet gratis?
 6. BeeMW

  N47 motorhavari ifm. registerkjede

  BMW har ikke anerkjent problemet. Da sitter ihvertfall du på mer informasjon enn BMW Norge. Hvor har du dette fra?
 7. Er kjent med at flere har opplevd motorhavari ifm. registerkjedebrudd på N47 motoren. Det er dog uklart hvor stort omfanget i Norge egentlig er. Skulle du ha opplevd dette eller kjenner til noen som har, vennligst ta kontakt.