Jump to content

bostonE36

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  2009 E91 LCI 325i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bostonE36's Achievements

 1. Hei, E91en fikk plutselig en rekke feilmeldinger som hører sammen med feil verdier fra ABS sensoren. Sjekket så feilkoder og fant koden 5D91 som tilsier at verdiene på venstre fremre sensor rapporterer ekstreme verdier. Deretter sjekket jeg live verdier under kjøring (se video), og så at verdiene på sensoren spriker veldig, alt fra 0 - 200 km/t. Fikk høre at det kunne være hjullager, men trodde selv det kunne være sensoren som var defekt så jeg tok ut sensoren for å se. Så da at hjullageret ikke har noen eksponerte ABS ringer, slik at det ikke er noe rust ol. som kan være problemet. Er det noen som er kjent med problemet som vet om det er sensoren som er problemet eller ikke? Problemet kom for øvrig plutselig og har ikke vært noe "av og på". 20210810_205432.mp4
 2. Da blir det nok å fortsette å dra av merket, synes dog selv at det passer seg fint på en alpineweiss E91 med sorte detaljer ellers!
 3. Heisann! Skal snart inn med bilen på EU kontroll og har pleid å dra av sorte N merker fra skiltet for sikkerhetsskyld, men vurderer å la det stå denne gangen. Er det noe vits å dra av merket før kontrollen? Noen her som vil dele erfaringer? Kontrollen tas for øvrig på merkeverksted. (Sulland)
 4. Har hørt mye rart om at man ikke kan blande index 11 og opp med lavere index eller noe i den duren, eller at man må bytte hele banken på 3, så lenge man koder de inn med INPA så går det vel fint?
 5. Høres nesten litt ut som en dieselmotor med panser oppe ja! 😆 Beroligende å høre, men får vel ha i bakhodet at det ikke er usannsynlig at injektorer kan måtte skiftes en gang. Magefølelsen sier fortsatt at det er verdt det.
 6. Dere synes ikke tikkingen/klakken på slutten av klipp nummer en er noe å bry seg om?
 7. Begge videoene er fra samme N53, motoren var kald ja. Vurderer nemlig å kjøpe, fikk videoene fra selger og må bare forsikre meg om at det er normalt først.
 8. Heisann! Lurer på om noen med kjennskap kan fortelle meg om dette er normal lyd for en N53B30 å være? Synes jeg hører litt klakking som minner om registerkjede, men er usikker. video-1612093223.mp4 video-1612097149.mp4
 9. Ja det var tatt en hjulstillingskontroll ca 3 mnd før jeg kjøpte den, mest sannsynlig med brakettene slik. Den var relativt god å kjøre før dette (riktig nok med litt bieffekt av den feil installasjonen). Hadde planer om å teste den skikkelig på litt landevei, men bilen oppførte seg litt ubehagelig, så jeg tror jeg tar det litt rolig frem til firehjulskontrollen
 10. Har nå bytta om brakettene og installert de riktig vei (gående opp i den lommen), bilen fikk riktignok litt negativ spissing bakpå, men under testturen så merket jeg at styringen var mye løsere enn før, styringen føltes litt "flytende" og måtte svinge mer enn vanlig. Ble skikkelig urolig trodde nesten hjula skulle dette av bilen Er dette ett resultat av en dårlig hjulstilling? (vanskelig å matche braketten til slik det var før når man må bytte de om så hjulstillingen bak er nok ikke helt god)
 11. Ja, jeg har alltid synes bilen har hatt ganske mye positiv camber på bakhjula, og lente seg frampå, aldri skjønt hvorfor. Jeg forstår meg bare ikke på hvilken idiot ville gjort noe slikt?
 12. Ble nettopp ferdig med installasjon av noen flunkende nye powerflex foringer i min 1997 E36 318i, og la merke til noe annerledes med min. Utifra alle bilder og videoer jeg har sett på nett, så sitter denne braketten andre veien (opp i karosseriet), noe min ikke gjør. Nekter nesten å tro at en forrige eier har byttet de om og installert de feil vei da jeg nok er den første som har byttet de foringene, men kan brakettene virkelig være feil installert? Takker for svar
 13. Bilen drar fint når jeg tråkker inn gasspedalen ca 80% men så fort jeg tråkker den inn 100% så føles det ut som om motoren mister all krafta og ikke drar lenger. Har byttet innsugsbelg så den er tett og fin. Noen som har noe peiling? Er veldig irriterende. Er snakk om E36 318i M43B18.
 14. Jeg har iallefall den 18 knappers computeren, men er ganske sikker på at forrige eier har satt den inn i ettertid da skjermen viser kun oransje bokser når jeg trykker på "check" selv om jeg har prøvd utallige "EINHEIT: XX" koder
×
×
 • Create New...