bostonE36

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bostonE36

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  1997 E36 318i

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. bostonE36

  Feil installert brakett til bakaksel? (E36)

  Ja det var tatt en hjulstillingskontroll ca 3 mnd før jeg kjøpte den, mest sannsynlig med brakettene slik. Den var relativt god å kjøre før dette (riktig nok med litt bieffekt av den feil installasjonen). Hadde planer om å teste den skikkelig på litt landevei, men bilen oppførte seg litt ubehagelig, så jeg tror jeg tar det litt rolig frem til firehjulskontrollen
 2. bostonE36

  Feil installert brakett til bakaksel? (E36)

  Har nå bytta om brakettene og installert de riktig vei (gående opp i den lommen), bilen fikk riktignok litt negativ spissing bakpå, men under testturen så merket jeg at styringen var mye løsere enn før, styringen føltes litt "flytende" og måtte svinge mer enn vanlig. Ble skikkelig urolig trodde nesten hjula skulle dette av bilen Er dette ett resultat av en dårlig hjulstilling? (vanskelig å matche braketten til slik det var før når man må bytte de om så hjulstillingen bak er nok ikke helt god)
 3. bostonE36

  Feil installert brakett til bakaksel? (E36)

  Ja, jeg har alltid synes bilen har hatt ganske mye positiv camber på bakhjula, og lente seg frampå, aldri skjønt hvorfor. Jeg forstår meg bare ikke på hvilken idiot ville gjort noe slikt?
 4. Ble nettopp ferdig med installasjon av noen flunkende nye powerflex foringer i min 1997 E36 318i, og la merke til noe annerledes med min. Utifra alle bilder og videoer jeg har sett på nett, så sitter denne braketten andre veien (opp i karosseriet), noe min ikke gjør. Nekter nesten å tro at en forrige eier har byttet de om og installert de feil vei da jeg nok er den første som har byttet de foringene, men kan brakettene virkelig være feil installert? Takker for svar
 5. Bilen drar fint når jeg tråkker inn gasspedalen ca 80% men så fort jeg tråkker den inn 100% så føles det ut som om motoren mister all krafta og ikke drar lenger. Har byttet innsugsbelg så den er tett og fin. Noen som har noe peiling? Er veldig irriterende. Er snakk om E36 318i M43B18.
 6. bostonE36

  Ingen check engine lampe E36

  Takk for hjelpen, beroligende å vite
 7. bostonE36

  Ingen check engine lampe E36

  Jeg har iallefall den 18 knappers computeren, men er ganske sikker på at forrige eier har satt den inn i ettertid da skjermen viser kun oransje bokser når jeg trykker på "check" selv om jeg har prøvd utallige "EINHEIT: XX" koder
 8. Hei! Har tatt en runde for å fikse småplukk med min E36, og stusset over hvorfor ikke Check Engine lampen lyser ved tenning? Er det normalt på en 1997 E36 318i Sedan EU-Spec? Var ingen pære tilhørende Check Engine lyset bakpå instrumentpanelet, så satte en ny pære inn, men lyste fortsatt ikke. Tenkte litt vedrørende EU-kontroll.
 9. bostonE36

  Spørsmål rundt godkjenning av senkefjærer.

  Ingen som vet hvor strengt det er med tydelig serienummer på fjærer og 5 mnd gammel firehjulskontroll?
 10. Gikk til innkjøp av en E36 for ikke lenge siden, med uoriginal eksos og senkefjærer, eksosen har jeg TÜV på så det er jeg ikke så bekymra for, men det sitter noen LowTec senkefjærer på bilen, de ble tatt av en E36 316i delebil, og dermed har jeg ikke TÜV på de foreløbig. Men jeg fikk med vognkortet til denne delebilen, der fjærene var godkjent i vognkortet. Kan også bestille TÜV ganske enkelt fra Lowtec for en hundrings, men det eneste jeg er litt bekymra for er at serienummeret på fjærene er en smule utydelige pga. litt korrosjon (vedlagt bilde), har også firehjulskontroll fra mai i år (er det fortsatt gyldig?) Noen som har vært igjennom noe lignende eller har noen meninger om dette kan gå igjennom eller ikke? Kan vognkortet til en 316i godkjent med de fjærene fungere som TÜV på min 318i på biltilsynet evt? (Beklager jalla kvalitet på fjærbilder) Takker på forhånd for svar!