Morteny0

Medlem
 • Innholdsteller

  49
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Morteny0

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW E46 320D/318D

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Morteny0

  M47TUD20 Håp?

  Heisann, jeg har en bil med havarert motor som dere ser. Jeg tenker og pusse stempler / hone sylinder, bytte ventiler og ventiltettninger samt pusse ventilseter. Jeg regner med det finnes håp, da stempler har kun utringning til ventiler som fint kan pusses fine igjen. Om du mener dette ikke går, gi gjerne en fin forklaring Takker for alle svar jeg har fått her inne
 2. Morteny0

  M47TUD20 318D/320D forsjell???

  Pusser stempler, honer sylinder. bytter ventiler og tettninger samt pusser ventilseter
 3. Morteny0

  M47TUD20 318D/320D forsjell???

  En ventil er skjeiv, så her blir alle tatt ut og skiftet tettninger osv, sylinder blir honet og stempler blir slipt ned at setene til ventilene kommer frem igjen da swirlflapsen er smeltet/knust over stempler. Vis du ser ser etter på med ventilene klarer du til og med se gjengene på skruen som har danset inni der. ( Swirlflaps skruen ). Gjerne luft din tanke om dette, Selve ventilsetene er ikke skadet, men er skader veldig nært på men ikke nerme nok til og lage problemer vil jeg tro.
 4. Morteny0

  M47TUD20 318D/320D forsjell???

  Har sjekket opp dieselpumpe osv og andre ting på GS mn ender opp med det samme, noe som ikke kan stemme. har hørt at vis jeg finner en lik motor med 150hk i manuell er alikevell dieselpumpa en annen, Men vi får bare prøve. Skal prøve og fikse opp den motoren som står i bilen allerede. Kan legge med bilder under så kan dere få lufte deres tanker.
 5. Morteny0

  M47TUD20 318D/320D forsjell???

  Noen som vett mer? skulle gjerne vist hva som må over vis jeg skulle hatt 318Dmanuell i 320D automat. Automat skal beholdes så regner med og måtte ta svinghjul fra 320D men hva mer ? :)
 6. Morteny0

  E46 318D kjøre uten filter under bilen?

  Er fikset nå kjører ikke uten filter 🤟👍
 7. Morteny0

  M47TUD20 318D/320D forsjell???

  Heisann, noen som kan fortelle meg alle forsjeller på M47TUD20 116hp og 150hp? Har seg sånn at jeg kjøpte en 320d som motorhavarerte rett etter kjøp. Og har en 318d som mellombil som motormessigt bra og resten sjabby. Hva er forsjellen? Kun programvare? Hiver jeg den i 116hp i 150hk bilen vil den da bli 150hk? Håper på gode svar. Da jeg ikke har peiling.
 8. Heisann, har vært så uheldig og toke nedi så både beskyttelse har blitt reven av og filter er blitt slipt hull på. Dette er under bilen på førerside. Kan jeg kjøre uten filteret uten problemer? Er vell grov sil i tank og et dieselfilter også fremme. Noen som har kjørt uten? Takker for alle svar som kommer.
 9. Morteny0

  Reimskive på veiv ( hvordan jeg fikk det av )

  Vi fekk reimhjulet på, på samme måte. kom ingen skade på hjulet bare småriper som ikke har noe og si der vi festet.
 10. Morteny0

  320dat 150hk demontere?

  Hallays, hvordan er det og demontere topp på 320dat? Er rigister i bakkant at du faktisk må ut med motor får og klare og jobbe me den? Gjerne send bilder med demontert 320dat om noen har. Og kan jeg kjøpe 320d manuellmotor og motere på automatkassen? Eller er d forsjell på dieselpumpe eller andre ting? Takker på forhånd for svar.
 11. Morteny0

  Klunkelyd bak i bilen rundt demper ( hjelp!! )

  Ja høres ganske kraftigt, Hørres nesten ut som at demper kommer i friluft å blir skrapt inntil noe mens den er på vei ut om en skal beskrive lyden, samt klunkelyder. Har sitt litt på foringer bak. Eneste foring jeg ser er litt ødlagt under er den på vedlagt bilde med RØD ring rundt. Kan denne være skylden for lyden ? å hvilken foring er dette ? hva heter den ?
 12. Heisann en av problemene siden jeg kjøpte e46 touringen min i juli 2016 har jeg hatt klunkelyder rundt bakdemper. jeg tenkte dette var demper eller tårnlager, så jeg byttet begge deler med splitternytt. Og i samme slengen tok jeg ut fjærer og så om de var fine. alt montert og lyden var der fortsatt, jeg prøver spett osv får å prøve få frem lyden, uten hell. nå trenger jeg sårt tips til hvordan jeg skal finne problemet da det er møkk irriterende. tårnlager er ikke montert feil ( dobbeltsjekket ), og min far satt baki uten trekk osv, og demper gikk fint og lyden kommer ikke fra tårnlager selvom det kan hørres meget likt ut. I videoen vedlagt kan du hørre lyden veldig godt på hump nummer 2. 2C2BF9AA-EF31-4CE2-AD57-13EE19A8F33B.MP4
 13. Heisann, tenkte jeg skulle fortelle hvordan jeg fikk av mitt reimhjul bare på 5minutter, jeg startet med og demontere vifte for og ikke gjøre noe skade, itilegg til at å få bedre lys inn. etter det låste vi den gammle reimskiven med griptang siden den var bås uansett, vi fannt en gammel skralle og festet et langt røyr på denne, poff så var det av enkelt og greit. Vi prøvde selvfølgeligt med latmansarmer og div først, de bøyde seg bare. Vi brukte griptang til og få det på igjen også, kom ingen skade på reimhjul, du må bare ta det roligt og forsiktigt at griptang ikke glipper👍 Dette var på E46 men regner med det er ganske likt på andre modeller også.