petersiket

Medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om petersiket

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 316d 2010

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. petersiket

  Original BMW lastebøyler til salgs E90/E87

  Er fremdeles for salg om noen er interessert
 2. petersiket

  Varsellampe for lykter BMW E90

  Ja eg gjekk rundt heile bilen og sjekka alt men har ikkje lagt merke til at noken av dei er ødelagt og det er heller ikkje LED lys i noken av dei. Tåkelys bak har eg sjekka i tillegg eg har tatt av skjermen i bagasjerommet og sjekka kvar einaste pære men alle var bra. Det har skjedd før at eine pæra for bremselyset var litt laus og lyste ikkje men då fekk ikkje eg opp dinna symbolen på dashbordet merkelig nok. Men eg skal ta ein grundig sjekk av alle lyspærene i morgen så ser vi ka vi kjem fram til. men takk for feedbacken gutta!
 3. petersiket

  BMW felger med piggdekk (BMW E90)

  Eg skal sjekke det i morgen, men ja det er gammalt dekk, så er litt enig i at det er enklere å selge uten. Vurdere å gjere det men samtidig så eg syns at prisen er ganske lav for 4 ganske greie felger i grunn. Men ja, det er gammal dekk.
 4. petersiket

  Varsellampe for lykter BMW E90

  Hei. Kvar gang eg starter bilen eg får opp ein alarm for ødelagt lykter. Eg har gått rundt heile bilen og sjekka om alle fungerer og det gjer dei. Er det noke som eg kanskje ikkje har lagt merke til? Kan dinna alarmen indikere for andre type lyst bla. interiør lys? Men uansett eg har sjekka absolutt alle både inn og utvendig.
 5. Hei. Selger 4x alu felger med piggdekk på. Dekkene holder kanskje ein sesong til. Felgene er i okei stand, har litt kantkjøringskader, om noken er interessert eg kan sende detaljert bilder av alle 4. Str. 225/45 R17 Eg bur i Stryn, Sogn og Fjordane. Eg kan levere viss kjøperen bur i nærheten. Pris 1500kr.
 6. Hei. Selger original lastebøyler som tilhører min BMW E90, dei også passer E87. Eg har ikkje brukt dei og har heller ikkje bruk for dei derfor selger eg dei for 1500kr + frakt. Kan hentes i Stryn, Sogn og Fjordane. Kan også lever dei om du bur i nærheten.
 7. petersiket

  Axe CS Lite felger

  Vurderer også ESR SR01 Gloss Black felger frå tempedekk.no
 8. petersiket

  Axe CS Lite felger

  Tenkte å ha på min BMW E90 2010, tenkte 18" passer best kanskje 19" om det går, max dybde 8.5
 9. petersiket

  Axe CS Lite felger

  Ja, eg har lagt merke til at det fleste felger ligner veldig masse på kvarandre bare at produsenten er annerledes. Men eg har ikkje så masse penger så eg prøve å finne ein "rimelig" løsning. Kva salgs nettside dokke foretrekke, med tanke på å kjøpe felger?
 10. petersiket

  Axe CS Lite felger

  Åja prikk like felger ja, veit du om det er noke forskjell på kvaliteten eller noko sant? Eg vurder å bestille axe cs lite felger frå wheelsshop.no, har du noke erfaring med dei?
 11. Hei. Er det noken her som har Axe CS lite felger på bilen sin og kan slenge med noken bilder og? Setter stor pris på det.
 12. petersiket

  Kor kan eg kjøpe gode spacere?

  Tenkte å ha felger på : 18"x 8,5 ET:30 og dekk på 235 eller 245/35/18, bilen er ikkje senka og eg litt usikker om eg skal gjere det, eg vil heslt sjå korleis det blir med dei nye felgene, så bilen er ikkje senka atm. Ja det er ganske lurt, takk for gode råd Hsd!
 13. petersiket

  Kor kan eg kjøpe gode spacere?

  Bra tegning Hsd, skjønte ka du ville fram til! Så er best å kjøpe SSC sine spacere 10 eller 15mm. Så eg har to spørsmål til: Viss eg sette på 10mm spacere får eg stor forandring med tanke på at felgene stikke litt meir ut? Kan eg få noke problemer med SSV viss eg har ikkje godkjent spacere i vognkortet?