Jump to content

Sirnes

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Aldri opplevd lignende: Har en relativt ny 18 mod 4 serie. Startet bilen, men den sto bare å kinnet i 3-4sek, før jeg bare slo den av igjen. Trykket start rett etterpå og da startet den? Ingen feilkoder eller noe. Det var ikke mangel på strøm heller. Blir litt nærvøs? bilen har SEDOX-Tuning, men det har vel ikke noe å so? Mulig årsak?
 2. Bilen går til høyre når rattet står helt rett.
 3. Off… helt nye dekk med samme dekkdim fremme og bak
 4. Har klagt, og hadde den inne to ganger etterpå... fikk nærmest den følelsen av at de ga opp, men de sa jeg skulle kjøre en mnd med bilen for så å prøve igjen. Har senket BMW før og har ikke hatt problemer
 5. Ja, alt skal sitte fint på... Er det rett og slett "Dårlig arbeid"? De hadde prøvd med to forskjellige mekanikere...
 6. Hei, Jeg har montert tenkesett 20/20 på min BMW 4-Serie. Har hatt bilen på hjulstilling, men de klarer ikke få rattet helt beint. Alle verdier kommer ut grønne, me likevel drar den litt til høyre når rattet står helt beint. Hadde den inne to ganger etterpå hos Mekonomen (de som tok hjulstilling), og de mente det måtte kjøres inn...? Jeg har allerede kjørt 1000km før de tok hjulstilling. Dummeste jeg har hørt. Tanker om hva som er galt? Skal jeg prøve med et annet verksted?
 7. Siden du nevner fordelingskassen? Hvorfor ble den byttet? jeg har kjørt 400 km med min etter den ble senket, men den dirrer litt når jeg setter den i revers og vrir på rattet??? kjennskap?
 8. Ja, det er XDrive, men nå er den senket også 20 mm, men bilen er kun kjørt 40.000 så det burde vel gå fint
 9. Takk for innspill… ender nok opp med at jeg bestiller nye. Er det ikke slik at jeg også trenger stjernemerkedte dekk med tanke på garanti?
 10. Hei! Spørsmål: har idag 19 tommere med minerva vinterdekk, flunk nye, og helt rette felger. Bilen rister som et helvete, han jeg kjøpte dekkene av mener det er pga det er billige dekk. har kjøpt et ekstra brukt sett hvor det følger med Minerva Sommerdekk F205, han mente disse skulle være noe bedre? har noen erfaring?
 11. Hei, Om du er på jakt etter E92 enda. Har jeg en 2011 mod kjørt 74.000 km. Dette er en Automat 320D. Utstyr: M-Sport, BiXenon med automatisk dimming av fjærnlys, lyspakke, Hifi høytalere, servotronic (must) på BMW 3 serie, PDC, osv osv. Hadde full service sist uke der alt ble gjort. Bilen har kun hatt en eier og alt av vedlikehold er gjort. Helt nye sommerdekk 19" og helt nye vinterdekk 17". Bilen har faktisk stått som utstillingsbil fra sen 2010 til vår 2013. Ta kontakt om du er interessert. Pris jeg ser for meg er 229.000,-
 12. Er også kun Anti thief system, og ikke anti thef alarm system... så vil tro det ikke går på " min "bil
 13. Ja, dette gjelder en e92 LCI, desverre har jeg ikke Idrive på bilen... så det må sikkert kodes på carly? Takk for svar
 14. Min bil er utstyrt med det såkalte " 8TG Anti-theft System " Jeg har sett at mange BMW er lager en slags fancy "beep" lyd når man låser og låser opp bilen for å indikere at bilen er låst eller åpen. Har lest litt rundt at noen mener dette kan fås om du har utstyret 8TG Anti-theft System som jeg har på min, selv om bilen ikke er utstyrt med "Alarm". Noen som har vært borti dette? evnt om det kan kodes med Carly?
 15. Er M sport pakke, men eier som kjøpte bilen ny valgte vekk sportsunderstell. Det er ikke XDrive. Med andre ord, det jeg ønsker, er en litt lavere bil og stivere. Er det kun fjærer og dempere jeg trenger?
×
×
 • Create New...