Jump to content

Alexskaar

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alexskaar's Achievements

 1. Hvordan sjekker eg det om eg kan spørr 😅 Har våre på verksted, de får ikkje opp feilkode på CA modullen, nøkkelen fungerer fint på knappene og til å starte bilen med nøkkel i tenning. (Har skiftet batteri) Får derimot opp feilkode 9FF1(E60-mue: LIN communication failure (keypad left)) om det kan ha ein sammenheng?
 2. Får ikkje opp noken feil mld ved scainning på verksted 😅
 3. Okei, får prøve med en annen scanner 😊
 4. Okei, tak for svar 😊 Har bestilt Carly no, så får sjå om eg får opp en feil mld 😊
 5. Skiftet batteri i nøkkelen uten hell, så litt usikker på ka det kan være då. Det står S322 Comfort Access i utstyrlisten, men keyless start eller lås fungerer ikke. Sentrallås fungerer fint ved å trykke på nøkkel, bilen starter fint med nøkkelen i. Får opp den e mld når eg prøver å starte uten nøkkel:
 6. Hei, Nettopp handlet meg en e61 lci, der comfort accsess står i utstyrslisten og er comfort nøkkel(med batteri). Problemet er at bilen vil ikke starte uten nøkkel i, heller ikke låse seg opp uten å bruke låseknappen på nøkkelen. Ser eg mangler de tre «prikkene» på dørhandtaket også, noen som vet ka det kan være?
 7. Okei, skal prøve å skifte den! Vanskelig jobb? Eller overkommelig? 😅
 8. Hei! Har problem med at bilen rister ved pådrag, virker som det er mellomakslingen! Spesielt i andregir ved hard akselirering. Bilen rister ofte(hopper) ved burnouts 🤔 nett skiftet hardykoblinga!
 9. Hei, har noen ac schnitzer typ3105a! Noen måte eg kan bekrefte om de er ekte? Evt verdi? Alle er 17x8,5 et13! På framsiden står det: Ac schnitzer typ 3105a 17x8,5+13
 10. Alexskaar

  Line lock

  Noen som har montert line lock på bremsene på BMW? Vurdere å lage til manuell bryter på bakbremsene så en slipper å slite de ut ved stillburning! Har ganske dyre bremser på bilen, så vil helst unngå unødvendig sliting av de! Har sett litt på eBay, og koste rundt 400kr stk(trenge 2) Noen som har gjort det samme? Evt noen billigere alternativ? Takk for svar! 😊
 11. Meiner den er produsert i august, har hatt den på verksted før, då brukte de bare obd2 kontakten! Bestiller Carly då, så får eg teste! Takk for svar!
 12. Hei! Skulle ha kjøpt meg en scanner til å søke feilkoder og slette airbag og ABS lampe! Men usikker på hvilken scanner som fungere? Har hørt at noen scannere ikke fungere på preface og noen som ikke kan slette airbag😅 vurder kjøp av mycarly! Tak for tips 😊
 13. Hei, noen som har vert borti at det lekker fra røre som går inn på dyse under pådrag? Mer det pakning? Eller må eg ha nytt rør?
 14. Hei, noen som har vert borti at det lekker fra røre som går inn på dyse under pådrag? Mer det pakning? Eller må eg ha nytt rør?
 15. Hei! Skal se på ein e46 2000 320d i helga, som er snart gått 400k km 😳 har ikkje vert borti desse motorene før! Er det gode motorer? Eller er 400k for mye? Bilen er ellers i grei stand, dieselpumpe og turbo har vert skiftet!
×
×
 • Create New...