H.M-85

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om H.M-85

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F82 M4

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. H.M-85

  Kjøpe BMW m4

  Det er kjempe kult da:) gratulerer så mye! Lane assistent er jo bare bortkasta penger, har kjørt m3/m4 med keramiske bremser, synes det er bedre bremse følelse i de vanlige. Da har du kjøpt en helt sinnsyk kul bil, da er det bare og glede seg til våren. 👍😃
 2. H.M-85

  Kjøpe BMW m4

  Takker:) har du funnet m3?
 3. H.M-85

  Kjøpe BMW m4

  Jeg har akkurat hentet 2017 modellen;) kanonbil
 4. H.M-85

  Kjøpe BMW m4

  Det blir nok 2017 modellen hvis den er strøken, jeg har sett på mange å det er helt utrolig hvordan folk kan behandle så dyre biler så dårlig. Det er ikke så lett og finne den riktige som har alt. Hvilken årsmodell, km vurderer du Ranger?
 5. H.M-85

  Kjøpe BMW m4

  Det er nok sant, CS stylingen vurderte jeg over m performance styling, det er vell hovedsak frontleppen som er forskjellig. Men jeg ser jo fordelen helt klart med en 17 mod, men den mangler facelift. Fort gjort og se seg blind uten noen andre innspill. Takk for svar:)
 6. H.M-85

  Kjøpe BMW m4

  Takk for svar! Når det kommer til stylingen er det noe jeg evt får de til og montere. Bilen blir lik som en BMW m4 cs. Foruten lyktene. Får og gjøre den spesiell. Det jeg tenker på er restverdien på bilene, den blå er jo i en unik farge BMW individuell color.
 7. H.M-85

  Kjøpe BMW m4

  Hei,Jeg sitter i et dilemma mellom 2 stk BMW m4 er som jeg vurderer å kjøpe, trenger derfor noen innspill fra dere. Her er det litt info vedr bilene.2016 mod SAN Marino blue, km 33000. M performence titan eksos (komplett)CS styling Bilen mangler Harman Kardon og Carbon lister innvendig(den har pianoblack med pealchrome list) ellers alt av utstyr foruten håndsydd dashbord. Bil nr 2 er en 2017 mineral grey, km 17000 Denne er helt normal utvendig. Bilen er full utstyrt med alt innvendig i skinn og topputstyrt ellers. Prisene på bilene er ca det samme. Jeg sliter med en avgjørelse så jeg er åpen for innspill fra dere