Simonruud

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Simonruud

  e60 innsugskamaksel sensor feil

  Er en M52TU med dobbel vanos
 2. Simonruud

  e60 innsugskamaksel sensor feil

  Verkstedet som har prøvd å fikse det før sier jeg bør skifte vanos og magnetventiler. Er vel vanlig med feil på vanos på disse så.
 3. Simonruud

  e60 innsugskamaksel sensor feil

  Hei, har en 523i e60 som fusker. Har en feilkode på sensor på innsugskamakselen. Har byttet sensor og slettet koden. Kjørte en tur og alt så bra ut, men så stoppet jeg bilen og startet den igjen, og da var problemet tilbake. Hva kan det være som gjør at det blir feil på den sensoren? Kamakselsensorene på eksos og innsugssia ble byttet av forige eier også. Registerkjede er skiftet bare en liten stund siden. Turtallet går amokk på tomgang før den stopper, men går fint av og til.
 4. Simonruud

  E60/61 tråden

  Hei, har en 523i e60 som fusker. Har en feilkode på sensor på innsugskamakselen. Har byttet sensor og slettet koden. Kjørte en tur og alt så bra ut, men så stoppet jeg bilen og startet den igjen, og da var problemet tilbake. Hva kan det være som gjør at det blir feil på den sensoren? Sensoren har blitt byttet før også. Registerkjede er skiftet bare en liten stund siden. Turtallet går amokk på tomgang før den stopper, men går fint av og til.