Jump to content

Runeop

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Runeop

  • Rank
    Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Runeop

    Vibrering

    Jeg trodde det var skivene for det ble bedre da jeg bremset ned og skiftet disse da, ble ikke bedre. Skiftet jul ikke bedre da heller. Hører litt lyd bak i bilen av og til. Sjekket forstilling godt på siste eu kontroll fant ikke noe feil. Da jeg la om til vinterhjul sjekket jeg støtdemperne for lekkasje og det var det ikke. Må komme meg under og ta en kikk på mellomakslingen. Bilen har gått 157 000 km.
  2. Runeop

    Vibrering

    Det vibrer i rattet men egentlig hele bilen.
  3. Runeop

    Vibrering

    Hei Jeg har en 2008 X3 den har startet å vibrere. det skjer når jeg kjører mellom 70 og 90 kmt. Det har ikke noe å si om den går på sommer eller vinterhjul og det er ikke hele tiden, det kommer oftest når veien er sporete/slitt. Jeg har skiftet skiver og har riktig med luft i hjulene, bilen har akkurat hvert på eu kontroll og da fant vi ingenting som var feil i forstillingen. Er det noen her som har noen forslag ?
  4. Runeop

    Ryggelys

    Det har jeg ikke tenkt på siden jeg fikk feilkode på bryter, den er borte nå så det kan selvsagt ligge der. Jeg har også skiftet glødeplugger og feilkodene der er også borte.
  5. Runeop

    Ryggelys

    Ikke original bryter, kan prøve det også
  6. Runeop

    Ryggelys

    Hei jeg har problemer med ryggelysene, de virker ikke. Jeg har skiftet ryggelys bryter og pærer. Er det noen som har noen råd her ? Dette gjelder 2008 X3 PÅ forhånd takk Rune
  7. Runeop

    Lydmodul

    Takker får skru opp og sjå jeg da
  8. Runeop

    Lydmodul

    Hei er det noen her som kan fortelle meg hvor jeg finner lysmodulen på x3 2008 mod.
  9. Runeop

    Elektrofeil

    Takker og bukker ser mistenkelig likt ut disse problemene .
  10. Runeop

    Elektrofeil

    Har en BMW X3 2008 mod og har fått noen problemer med lys, dashbordlys og blinklys. Det virker som om det er et relé som har hengt seg opp. Problemet blir borte ei stund etter at jeg har tatt av - Polen på batteriet og satt den på igjen. Er det noen her som har vært borti dette problemet ?
×
×
  • Create New...