Jump to content

Osnes

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Osnes

 1. Osnes

  Problem med start

  hørte at turtallet ikke gikk opp før motoren hadde fyrt opp, som sagt så fyren den ikke i det hele tatt. bare stårog cranker dagen lang.
 2. Osnes

  Problem med start

  skjekket litt rundt og det viser seg at på bmwen så går ikke turtallet opp før motoren fyrer. Det er fortsatt ikke tegn til fyring i selve bilen.
 3. Osnes

  Problem med start

  Den fyrer ikke i det heletatt. Det er ingen tenning som høres. Prøvde med startgass for å se om det skjedde tenning. Hørte fra en mekaniker kompis at hvis veivakselgiveren (crankshaft sensor) var dau, så ville ikke bilen vite når den skulle tenne. Dermed så velger den ikke å denne i det hele tatt. og den veivakselgiveren sitter på siden av motoren under alt av insug? Hvis jeg husker riktig
 4. Osnes

  Problem med start

  Skal ta en titt i morgen. Da kan jeg få sett om den sensoren fungerer
 5. Osnes

  Problem med start

  Har en e39 528i som nekter å starte. Sjekket at bensinpumpen fungerer, byttet bensinfilter og kontrolert at bensin går igjennom. Den ville fortsatt ikke starte, så prøvde med startgass. Da tok jeg å fjærnet røret som sitter imellom boksen og insuget, og spraya direkte in på ventilen, men den startet ikke fortsatt. Har bestilt nye tennplugger og skal prøve å se om den vil starte med nye, hvis den fortsatt ikke vil starte, hva kan være galt?
×
×
 • Create New...