Laudyr

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Laudyr

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Har ein bmw e46 320d touring 2003 modell, der eg fekk opp feilkode på høgre abs sensor bak, eg skifta den, men hanbrekklyset i gult og varselampa i midten lyse forsatt og eg får ikkje da vekk! Ringen som skal samsvare med sensoren såg fint ut, og alt av speedometer og cruisekontroll funke. Ka kan vere feilen? Må eg fjerne feilkoden for at den skal funke? Eller har noken eit triks eller tips til ka eg skal leite etter?
 2. Laudyr

  Ute temperatur

  Hei! Har ein bmw e46 320d touring 2003 modell der det piper konstant når temperaturen veksler mellom -40 og +50. Er det noken som veit kor sikringa til sensoren ligg? Eller kordan eg får lyden vekk uten å måtte montere ny sensor, for den gamle e borte vekk, og ledningene også... er det ein egen høgtaler til den pipelyden som eg kan fjerne?
 3. Laudyr

  UteTemperatur sensor

  Bmw e46 320d touring 2003 modell
 4. Laudyr

  UteTemperatur sensor

  Hei! Temperatur måleren i dashbordet hopper mellom +50 og -40 ganske ofte, og piper for kvar gang den går til minusgrader (ganske irriterande). Eg har kjøpt ny tempertur sensor, men når eg skulle finne den gamle så var den ikkje der! Plastikken der sensoren pleie å vere er vekke etter forrige eiger(venstre framme), så eg finn ikkje gamle sensoren, og eg finn heller ikkje ledningane som skal i sensoren.... kor finn eg ledningane? Er vel 2 små kvite ledninger som skal koblast til? Kan noken forklare meg kor eg ska finne ledningane? Eller eventuelt kor eg kan legge ledninger fra?
 5. Hei! Har ein e46 touring der temperaturen ute skifter mellom -40 og +50 og piper for kvar gang den skifte til minus🙄 kor kan eg få kjøpt den føleren og ka heite den? Eg finn ikkje ut ka den heite.. og kor befinner denne føleren seg på bilen? Har hørt atn den ligg på venstre side framme ein plass om dette stemmer?
 6. Laudyr

  Sideskjerm ihelrusta!!

  Hei! Eg har ein bmw e46 320d touring facelift 2003 modell som har ein skjerm som e ihelrusta, og lurte egentlig på om skjermane frå 316 og 318 passer overens med 320? Er det forskjell på passform? Eller passer det perfekt?😊
 7. Laudyr

  Hjelp! Bmw 320d e46 starter ikkje!

  Gjekk bilen din perfekt når du fekk start?Måtte du bytte alle dysene? Og gjorde du det sjølv? Takk for svar!
 8. Hei! Eg har ein Bmw 320d e46 touring 2003 modell! Bilen kinner og kinner men starter aldri av seg sjølv! Noken daga kan eg bruke booster for å starte, andre dager må eg har booster og kabla frå ein anna bil for å få start! Det som er rart er at bilen går perfekt når den først starter, og møster ikkje effekt under kjøring heller! Eg har fått feilkodar på alle glødeplugga og denne: 4B90- feil på commonrail! Eg har sjekka alle rele og alle funker! Fødepumpa går som berre da, men noken daga går fødepumpa konstant med tenning på, og andre dagar kutter den som den skal! Ka kan vere problemet? idag når eg tok på tenninga så kan eg og høre bobling i frå tank og fram til motor, trudde desse bilane lufta seg sjølv? virker som om at det ikkje kjem nok trykk i rail, og kanskje den ikkje får diesel? Kan det vere at diselen renner tilbake i tank? Indre lekasje på dysene? syns det er så rart at bilen går perfekt når den starter! Noken som har tips og ideer? Helsing ei frustrert dame😂