romankollar77

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av romankollar77

 1. romankollar77

  dobbel eksos for f30

  Hei. Jeg har en f30 320d xdrive og har lyst til å bytte til dobbelt eksos. Har lett en god del på ebay, finn.no og google men har enda ikke klart å finne noe som lages originalt til 320d. Eneste jeg har funnet til en fornuftig pris er lyddemper med dobbel endestuss på ebay. Denne stammer fra en 328i, så spørsmålet mitt er. Vil den passe til en 320d? takker
 2. romankollar77

  dobbel eksos for f30

  En jeg jobber med har både sveiseapparat og han sier selv at han behersker det også tenkte eventuelt å kappe av eksosen før lyddemperen og få sveiset på noe fester slik at jeg kan kjøre med "straight pipe" til vanlig, men også kunne sette på oridinalt med lyddemper når den skal på eu-kontroll og lignende (Y)
 3. romankollar77

  dobbel eksos for f30

  Call me old fashioned, men jeg synes det ser bedre ut med dobbel eksos på en og samme side som f.eks. en 328i har Nå snakker jeg selvsagt om min f30, bilen din ser heftig bra ut med dobbel eksos på begge sider Men jeg trenger ikke plass for dobble lyddempere på min. men funker det evt å kjøpe åpne lyddempere fra biltema og sveise inn de? jo mer jeg skriver nå, jo mer innser jeg hvor lite peiling jeg egentlig har Har også skaffet med en diffuser fra Nomax.no til en veldig god pris og den har plass til dobbel eksos på venstre side. Egentlig pga denne jeg styrer så mye med den dobble eksosen.
 4. romankollar77

  dobbel eksos for f30

  Hvilket eksosverksted gikk du for? Og husker du hva prisen ble? Vet at lyden på en 320d ikke er så mye å skryte av, men litt mer lyd hadde ikke vært feil
 5. romankollar77

  dobbel eksos for f30

  kikka litt på performace men det koster en god del mer enn jeg hadde tenkt å bruke. Målet mitt er i tillegg å få litt grommere lyd, da jeg også har lyst på sportfilter og chippe bilen. Slik jeg ser det er beste løsninga nå å sveise eksosen sjæl? Altså ikke sjæl da jeg ikke har verksted eller sveiseaparat men kappe av lyddemperen og få sveiset på noe rør med kul endestuss. Blir det kanskje for mye lyd uten lyddemper?