Jump to content

bennek

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About bennek

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, jeg har vurdert å kjøpe et K&N luftfilter til min 120d. Et vanlig luftfilter fra f.eks. bosch koster rundt 300kr, mens k&n filteret får man tak i på eurodel for 1200kr... Spørsmålet er da om det er verdt pengene? Hører rykter om en finere lyd og «renere»/ kaldere luft. Er dette bare kødd? takk på forhånd:)
 2. Ok. Kjenner noen med løftebukk, er det et helvete å bytte selv da?
 3. Er en del tillegg her og der som jeg ikke gadd å skrive opp, derfor ble det 22000kr. Men ja, sant nok. Synes bare 22000kr er helt ekstremt. Er det mulig å bruke et annet svinghjul som ikke er dmf. Har hørt om noen som bytter til single mass.
 4. Er ikke snakk om en BMW forhandler, men et BMW godkjent verksted. Takk for tipset
 5. Hei, jeg har en 2005 BMW E87 som skulle ha byttet clutch da den har en ulyd (vanlig på BMW’er med dmf - dual mass flywheel). Jeg sendte et BMW spesifikt verksted en mail om P.O. På jobben. Fikk 22000kr tilbake i svar!? 12000kr i deler og 5500kr i arbeid. Er dette en normal pris? Evt hvor kan jeg få det gjort billigere. Takk på forhånd:)
 6. Har du bilder av hvordan fitmenten din ser ut?
 7. Takk, linken hjalp veldig. Så med andre ord, så er det bare å glemme felgene jeg har sett på?
 8. Hei! Jeg har en 2005 BMW E87 og er på utkikk etter nye felger. Problemet er at jeg har 0 peiling på dimensjoner osv. Jeg har funnet noen digge felger med dimensjonene: 235/40-18 et40 foran og 255/30-19 et46 bak. Og mitt spørsmål er da; vil disse passe min bil? Dimensjonen på de trasige felgene jeg har nå er: 205/55R16 (aner ikke hva de har i innpress).
 9. det har jeg ikke sjekket. Skal sjekke det når jeg har muligheten. takk for svar:)
 10. hei! jeg har en forferdelig ulyd fra venstre bakhjul når jeg kjører over brå humper (gjelder ikke slake humper og er heller ikke nøye hvilken fart). lyden høres ut som om man kjører over et løst kumlokk, altså veldig metallisk. dette oppsto under et uhell i et dårlig skiltet anleggsområde. fulgte fartsgrensen, men var selvfølgelig en MEGAKANT der asfalten var fjernet. Dette førte til at jeg så og si hoppet. Bilen kom gjennom EU-kontroll etter uhellet selv om de sjekket begge bakhjul/dempere og fant null feil. Jeg lurer på hva denne feilen kan være? tipper det er en foring enl. (skiftet til vinterdekk etter uhellet og hvor vi sjekket begge bakdempere)
×
×
 • Create New...