Jump to content

MnH95

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About MnH95

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar! har nå kjøpt en oppgraderings pakke som er plug & play, skal få satt inn dette fortløpende og gi beskjed om hva jeg syntes i forhold til forbedring av lyd.
 2. Hei! Har lyst til å oppgradere litt lyd i bilen, jeg har ingen diskanter og fant heller ingen forsterker bak så regner med at jeg har det helt basic anlegget. Har forsåvidt Navigation professional om det har noe med saken å gjøre. Tittet litt på det settet her https://www.bilkomponenter.no/products/gladen-one-201-bmw-merketilpasset er det noe som kunne ha hjulpet å få montert? Eller er det lite vits uten en ny forsterker? Er ikke så kunnskapsrik her så alt av svar verdsettes høyt!
 3. Hei dere, målte på batteriet nå og det var på ca 5 volt, satte på batteriladeren på batteriet og da kommer det en klikke lyd, som går om og om igjen. Skrudde derfor av minus Polen på batteriet og da hoppet plutselig batteriet opp på 12,9 volt. Noen anelse hva dette kan være?
 4. Takk, skal sjekke ut dette!
 5. Hei, Har en e91 08 modell som jeg antar har en kortslutning et eller annet sted, har prøvd med 2 batterier og begge har blitt utladet over kvelden. En liten stund før batteriet i bilen begynte å tappe seg selv fikk jeg problemer med bakluke, den vil ikke opp. Er dette noe som kan være problemet? Eller er det evt andre kjente feil som kan være årsaken til dette? Tusen Takk for svar på forhånd! :)
×
×
 • Create New...