Jump to content
  • entries
    12
  • comments
    20
  • views
    17466

Måtte bytte motstand til varmeapparatet gitt


mkj

4413 views

 Share

Hadde en kjedelig feil på bilen med at etter noe tids kjøring(ca. 25-30 min), så begynte det plutselig å blåse kaldt fra varmeapparatet. Ganske irriterende og småkjipt når det nå har begynt å bli minusgrader ute.

Fikk høre at et var en såkalt formotstand (eller bare motstand) til varmeapparatet som var gåen. Fikk en ny del fra KOED i dag (nr.: 64116923204U), og heiv meg rundt omgående. Skjønte ikke bæret av hvor denne duppeditten hørte hjemme hen, men etter et kjapt søk gjorde denne Youtubevideon det rimelig krystallklart. Klart kanskje, men spesielt lett å pelle ut den motstanden var det ikke. Etter mye knoting var den gamle ute og den nye omsider på plass, og i motsetning til han som har laget youtube-videoen fikk jeg også på klipsen i nederkant som holder dingsen på plass \:D/

Kjørte meg en testtur på 36 kilometer etter montering, og problemet synes å være fikset. Hurra! Hadde ingen problemer med utetempmåleren som en annen med tilsvarende problemer nevner her, så jeg håper dette løste saken i mitt tilfelle. I motsatt fall rapporterer jeg tilbake om et par dager da jeg har planer om langtur :) EDIT: Syns fortsatt varmen kommer og går litt som den vil...

Gammel motstand:

blogentry-75918-0-32386100-1383582979_th

Ny motstand:

blogentry-75918-0-38456700-1383582992_th

 Share

4 Comments


Recommended Comments

"EDIT: Syns fortsatt varmen kommer og går litt som den vil..."

 

Betyr dette at du egentlig ikke har merket noe forskjell etter at du fikk montert denne nye motstanden?

Link to comment

"EDIT: Syns fortsatt varmen kommer og går litt som den vil..."

 

Betyr dette at du egentlig ikke har merket noe forskjell etter at du fikk montert denne nye motstanden?

Stemmer dessverre det ja. Har latt problemet ligge så lenge. Om jeg setter varmen på 25 grader når varmen dropper ned plutselig, så funker det "omtrent" som vanlig. Altså gir meg en varme på rundt 22 grader. Alternativt kan man trykke på resirkulér-knappen og la den stå der i omlag et halvt minutt før jeg switcher tilbake. Pussig problem, og utetempen viser ikke feil, så jeg kan ikke skjønne at det er den som skaper situasjonen heller. Siden jeg ikke har noe garasje for øyeblikket, så tror jeg at jeg velger å leve med problemet noen måneder til...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...