Jump to content

roarholt

Moderators
 • Posts

  84
 • Joined

About roarholt

 • Birthday 07/11/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Melbu
 • Interesser:
  Nerd, familiemann, petrolhead og litt politiker.
 • Kjøretøy
  Opptill flere

Recent Profile Visitors

2407 profile views

roarholt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

 1. Hei, hvorfor har dere tatt vekk dato for når man ble medlem?
  Stod før under avtar/bilde av en sjøl.

   

 2. jess! Vi gleder oss til update. gjerne også med bilder
 3. fantastisk lesning 400+ gamp og 860 nm på ei diselbørse står det respekt av. må jo dra rimelig greit det
 4. å fy fa.... rimelig iskaldt å holde seg rolig i en slik situasjon.
 5. roarholt

  BMW2

  nydelig bil. driver å ser litt på noe i samme stilen
 6. Hei! først av alt gratulerer med en fantastisk bil Denne modellen - 740i - er helt klart å foretrekke blandt E38 serien, spør du meg. Jeg har vært eier av denne tidligere og jeg må si at jeg aldri har angret på å ha solgt en bil så mye som jeg angra på at jeg solgte denne. Den gav meg mye glede, det kan jeg si. legger ved link til albumet av bilen slik den var når jeg eide den lykke til! og ikke nøl med å ta kontakt om det skulle være noe! hilsen Roar - http://bimmers.no/gallery/album/101-bmw-740/
 7. nice denne gleder jeg meg til å følge med på videre!
 8. roarholt

  NY BIL - BMW 318

  Gleder meg til å lese om fortsettelsen, Marthe
 9. oh my goodness minnene strømmer tilbake! En kompis av meg kjøpte gul E36 M3 som jeg huska jeg mer enn gjerne "prøvekjørte" titt og ofte! Fytti fillern for et drag! Jeg smilte i dagesvis når jeg hadde ratta den bilen. jeg hadde selv en mauritzius blau E36 325i Coupe, som etter min mening var det råeste i nabolaget... helt til han kom med M3'en... Gratulerer med ny bil, sier jeg bare! Den er rå!
 10. god poeng, Fredrik. Min interesse for Porsche har heller økt etter Cayenne - og for så vidt Panamera. Når det gjelder BMW så vil nok alltid biler som 6-serie Grand Coupè pirre ved noe i meg og vekke helt spesielle følelser Grand Coupè er noe av det vakreste BMW har laget i mine øyne...jeg husker konsept-bildene - hjertet holdt på å stoppe, tror jeg.... Når det er sagt, så handler jo dette litt om å forstå hvorfor BMW tilsynelatende utvider de meget suksessfulle konseptene sine og sin merkevare som bygger på Premium og kjøreglede til fordel for å få tilgang til de markedene som tradisjonellt ikke har vært deres fokus -område. Dette kan jo gå utover "kjøreglede" -delen av merket og hvordan folk oppfatter det. Jeg for min del tror ikke jeg ville ha stemt for den veien hadde jeg sittet i BMW sitt styre (drømme)
 11. hmm... jeg må si at som mangeårig entusiast, så rører denne modellen med mange følelser. BMW er jo liksom bakhjulstrekk -kongen! ....og nå kommer de med forhjulstrekk.. vel - jeg var også veldig kritisk når den nå etter hvert så infamøse Chris Bangle kom med E60 designet på volummodellen som 5 -serien er. Dette vokste på meg og jeg har hatt 2 stykker. Synes de var utrolig pene når jeg fikk studert dem skikkelig. om dette vil skje med 2 -serie Active Tourer vil tiden vise... jeg må få kloa i en og prøve, tror jeg
 12. haha - det dær må være noe av det sykeste jeg har sett innenfor 4x4..... man blir stadig forbauset
 13. Jeg er ikke i tvil om at Off-Topic kategori er veien å gå. Da kan man håndheve reglene her på Bimmers.no LIKT for alle. Dvs. at Tesla -tråden, Alternativ BMW tråden, tulletråden etc. etc. får en naturlig plass her inne. Jeg digger de trådene, og kunne ikke tenkt meg dem foruten - jeg er innom der masse. Kanskje noen andre sitter på noe som kunne bli like interessant for meg å lese? I dag får dem ikke lov å opprette tråder helt uten videre. Jeg ønsker heller å bruke tiden min og lese det interessante andre har å si her inne på Bimmers.no enn på et annet forum. Jeg har ikke tro på at et "off-topic" forum skal utvikle seg helt i feil retning og bli et konkurrerende forum til for eksempel vacn -forumet.
×
×
 • Create New...