Gå til innhold

Hva liker dere best?


Leonard
 Share

Top Gear eller Autofil  

30 stemmer

  1. 1. Top Gear eller Autofil

    • Top Gear
      26
    • Autofil
      5


Anbefalte innlegg

Jeg lurte bare på hva folk liker best av Top Gear eller Autofil.

Jeg satt her om dagen å så på Top Gear, så kom jeg til å tenke på at jeg har ikke sett på autofil på en godstund. Personlig syns jeg Top Gear er artigere, de har villere repotasjer. Sånn som Lotus Elise mot Apache (eller hvilken enn helikopter det var). Det virker som om Autofil har tapt seg litt. Det brukte i såfall å være artig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Top Gear er jo mye bedre enn Autofil! Eneste grunnen til å se på Autofil var jo fordi Nils Wærstad bygde rallybil! Det var bra, men resten av autofil var ikke særlig bra..

Etter min mening burde Autofil ha satset mer på "hjemme-hos" repotasjer i større grad enn de gjør.. F.eks når de laget repotasje om Holm Jacob Matheson's Escort Mk1 og når de lagde en repotasje om en BMW-entusiast som hadde bl.a en Sport Evo.. Mer av dette hadde vært moro! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg stemte også på Top Gear...Jeremy er som Gunnar skriver av og til en dust, men han er en kunnskapsrik dust...direkte hoven kan han forresten også være. :roll: Saken er at få om noen tør være så direkte overfor bilprodusentene og fortelle hvor skoen trykker som Jeremy Clarkson. Hans erfaring og anseelse (på godt og vondt) i bilverdenen er det få om noen som match´er. Han er forøvrig temmelig britisk i formen...og spiller selvfølgelig på det, men det blir heldigvis ganske artige programmer med en stor underholdningsverdi ut av det. At han i tillegg ofte trekker paralleller til flyindustrien gjør etter min mening heller ikke hans uttalelser i programmene mindre underholdende :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg stemte også TopGear, først og fremst fordi Autofil ikke er et program for bilinterisserte mtp alle traktor- og båtreportasjene. De interressere meg midt i ryggen. For ikke å snakke om alle testene av Matiz, Carolla, Larris og alle de andre små talentløse drittbilene. Jan Erik er en underholdende fyr i og for seg, men de nye episodene med Autofil kan han ha for meg. Har andre ting jeg kan kaste vekk energien min på.... :-k

TopGear er et kurant program, for de tar iallefall for seg en del kule biler, selv om de slaktes villt å uhemmet så lenge de ikke heter MB eller er erke-engelske...... Men som tidligere sagt: Jeremy har grei peiling, og en del vittige kommentarer. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg stemte top gear... for Autofil er begynnt å bli et seriøst program, de tester "vanlige" biler, noe som ikke interesserer meg noe særlig... Top Gear er det mer action... selv om det var rått når de bygget rallybilen, selv om de skulle brukt en m3 i steden for en siræva.... :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

stemte autofil. pga mest innhold og interresant stoff. m teknisk data etc.

Hadde nå bare de tekniske dataene Autofil oppgitt vært korrekte...

De pleier å være bra på jordet, og sier forskjellig i øst og vest. Jeg har et godt eksempel liggende i galleriet mitt (tok screenshots av det):

Image5.jpg

Image6.jpg

Dette er med få sekunders mellomrom. Først i reportasjen og så i oppsummeringen som de alltid har til slutt. Og slike feil går igjen i hvert eneste program. På alt fra motorstørrelser og effekt til vekt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5th gear er forøvrig festlig. Gamle Top Gear-heltene Tiff Needell og Vicki Butler-Henderson. :)

På hvilken kanal går det? Mente Tiff Needell var utsatt for en ulykke,stemmer ikke det?

Viasat Explorer. Er usikker på tidene..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stemte Top Gear.

Mye bra reportasjer, god underholding, men til tider ganske usaklige hvis det er en bil de ikke liker fra starten av..

Autofil synes jeg starta bra å de testa omtrent bare sportsbiler og spesielle farkoster. Men nå i det siste er det bare blitt kjedelige familiebiler og annet kjedelig stoff. Hva intresserer det den vanlige bil entusiast?? Passer mest for vanlige folk som skal ha seg ny bruksbil :?

Jan Erik Larsen er altfor entusiastisk synes jeg, virker som om han "prøver" å være morsom. Noen ganger lykkes han andre ganger ikke.

Også blottlegger han i nesten hvert eneste program sin store mangel av teknisk innsikt.Han virker som (er?) en liten unge som for første gang sitter på i en sportsbil. Husker Skyline presentasjonen jeg: "Hvis du fjærner en pling og en plong og en dært så frigjør du de resterende 220hk. " Joda ... :roll:

Og som Gunnar påpekte, det kryr av feilinformasjon!!

Tommy er forsovidt en kar som har peiling, og gir bra analyse av bilene han kjører.

Synes de burde satse mer på å presentere gromme biler (hjemme hos reportaje som nevnt), ikke nødvendigvis kun nye biler, men også gamle ombygde biler. Husker i begynnelsen at de testa en gammel golf (omb til G-60 + mye stjæsj) som var ganske heftig å se på. Mer av "vanlige" grombiler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Passer mest for vanlige folk som skal ha seg ny bruksbil :?

Jeg synes faktisk ikke at det gjør det heller. Testene de har er nemlig så totalt overfladiske at de er ubrukelige for enhver nybilkjøper. Skal man kjøpe må man finne et blad som går mer nøye til verks, eller prøve bilen selv. Det går ikke an å kjøpe test ut fra Larsens "seeeee det flotte halepartiet her, deiiiilige linjer fra lyktene og bak, thihihiii".

Nettopp dette er også grunnen til at jeg mener Autofil burde droppe å teste slike små konebiler. Det er ikke brukbart for folk som skal handle uansett, så da da kan de like godt ha et helhjertet underholdningsprogram.

Men en skal vel ikke se bort fra at mange blir påvirket av Larsen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...