Jump to content

Signalkabelen


Recommended Posts

Nokon som har nokre gode forslag til korleis få lagt signalkabelen gjennom bakveggen??har slitt og banna no i nokre timar, men d er så sattans trangt og jævligt.

har ein 320 97 modell sedan...nokon måte å få vekk bakseteryggen på??

forslag?!?!?

Link to comment
Share on other sites

Er det ikke bare ut med nedre del av setet, løsne et par bolter og ''løfte'' eller dytte opp seteryggen, og den slipper tak. Er nå ihvertfall sånn på E30'en. Kan vel ikke være så forferdelig mye mer avansert på E36 vel? :)

Eller har den 60/40deling i ryggen?

Link to comment
Share on other sites

Ryggen i E36 pleier å sitte som bare det. Cluet er å ta et stort skrujern og kile det mellom seterygg og hattehylle. Jeg pleier å sette det rett foran gitteret til høyttalerene i hylla. Det sitter noen svære metallklips oppe i hvert hjørne av ryggen.

Når du har plassert jernet er det bare å bøye jernet fremover i kupeen. Kan være greit med et godt nykk. Når du har løsnet de to klipsene er det bare å trekke opp seteryggen. Når du har fjerna seteryggen vil du se to svære gjennomføringer. En på hver side. Når du bruker en av disse, vil du komme ut gjennom rett ved dempertårnet.

Lykke til,

Link to comment
Share on other sites

Man skal ikke behøve å ta et skrujern og det imellom for å få ryggen løs. Ryggen er festet i fire klips, to oppe, og to nede(en i hvert hjørne ca...).

Det er bare å begynne med et hjørne, få tak med fingrene bak ryggen, og dra til...

Når det er snakk om signalkabel så la jeg den under baksetet, bak bakseteryggen, gjennom et hull der(som var der fra før...). Hvis du tar av bekledningen i bagasjerommet så ser du det med en gang hvilket hull du kan trekke signalkabeln igjennom.

Link to comment
Share on other sites

jepp...noe av det enkleste man kan gjøre på en e36 sedan :) men coupe er litt verre hehe 8)
Coupeen min kunne jeg bare legge ned setet og kjøre på så det var ikke vanskelig! hehe... men fra spøk til revolver, hvis seteryggen er festet som på cab så skal den løftes opp og ut! :)
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...