Jump to content

kommer meg ikke inn i bilen ..........


zHk
 Share

Recommended Posts

Som det står i tema, jeg kommer meg ikke inn i bilen? I går låste jeg med nøkkel, vel og merke.. Men idag skjer det ikke no når jeg vrir om nøkkelen for og låse opp.. :--s

Noen som vet hva jeg skal gjøre ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vet ikke hvordan det er på bmw, men på en volvo 240 jeg har, bøyde jeg til et bremserør og stakk ned mellom ruta og pakningen på døra og klarte utrolig nok etter litt fikling å dra opp låsen! :lol:

Link to comment
Share on other sites

zHk: Får du beveget nøkkelen på passasjersia a?

Om du får gjort det, så vri den fort to ganger mot høyre.. (Blir mot høyre når du åpner mener jeg??) Da får du låst opp. Dette gjelder ihvertfall om bilen er strømtom..

Stikke noe ned mellom lista og dirke opp låsen går ikke.. (Ihvertfall ikke om bilen ikke har strøm) Prøvde det på min 520 i vinter når den hadde stått en stund uten batteri.. Da var det vri fort greia som funket for meg..

Link to comment
Share on other sites

Har vært bort i samme f"#nskapet selv!

Bilen hadde stått i garasje i 2 måneder og jeg kom og skulle låse den opp. Låsen min gikk ikke helt i posisjon som før. Stod å lirket og bannet i nærmere 2 timer før jeg ga F i ene bakruta mi. Tok frem hammeren og dryste løst! Heldigvis hadde jeg soting så jeg slapp glass utover hele baksetet ;)

Det viste seg da at låsesylinderen min var ødlagt og dørene var i vranglås for fikk ikke åpnet dørene på INNsiden heller! Drog i låsestikkene men de NEKTET og låse seg opp.

Link to comment
Share on other sites

Tipper bilen er strømtom. Da må du gå på passasjersida som mAZE sier.. og låse opp der. Du skal ta opp dørhåndtaket og vri nøkkelen MOT klokka, MER enn 90 grader.. altså ned på kl. 8 ca.

Hvis ikke er det en del andre kreative forsøk som har blitt gjort på strømtomme E34er, som f.eks. å koble 12V på bagasjeromsstrømmen for å få strøm nok til sentrallåsen og lignende.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...