Jump to content
Sign in to follow this  
Gunnar

Norges største BMW-forum!

Recommended Posts

Ja, nå er det faktisk OSS! :D

BMWCCNs diskusjonsforum, som hele tiden har vært det største, hadde sitt første innlegg i mars 2001, mens bimmers.no (den gang under navnet BMWGuiden.no) hadde sitt første innlegg i mars 2003. På tross av 2 års forsprang fordel BMWCCN, har vi på bimmers.no nå passert antall innlegg på BMWCCNs forum, og er nå Norges største BMW-forum i antall innlegg! :o

Vi har i dette øyeblikk 334.232 innlegg (339.560 inkl. slettede innlegg), mens BMWCCN har rundt 330.300 inkl. slettede innlegg.

At vi har klart dette, som et gratis nettsted, mot en klubb med nærmere 3000 betalende medlemmer, er egentlig ganske utrolig.

Jeg retter herved en stor takk til alle som har bidratt, og håper det fortsetter i uoverskuelig fremtid! Jeg skal ihvertfall forsøke å gjøre mitt slik at vi kan utvikle oss videre.

Jeg ønsker også å benytte anledningen til å takke E46Hazey (Stian) for donasjon av en flott IBM dual xeon-server med SCSI-disker og hele pakka. Jeg er usikker på om den klarer hele bimmers.no på egenhånd, men den blir perfekt om jeg må fordele lasten på to maskiner. Det som mangler nå er et sted å plassere den, og eventuelt en boks til - på en OK og stabil linje. Kan du bidra er det bare å kontakte meg på PM, mail gr@bimmers.no eller 913 00 261. Kun seriøse henvendelser!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dette var hyggelige nyheter og ikke minst er det et resultat av et godt konsept som har medført at vi i dag har mange aktive medlemmer som skriver mange innlegg. Vi skal naturligvis gratulere hverandre, men den største takken skal Gunnar ha for at han dro igang bmwguiden og senere omleggingen til bimmers... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi hadde en topic oppe for ca 1,5-2 år siden der jeg husker vi kommenterte hva vi trodde om framtiden på bimmers.no, og da husker jeg at jeg sa noe ala at det vil ta et par år så er vi det største BMW forumet i Norge, med den største kompetansen. Nå er vi ihvertfall det største og har personer her inne med et vanvittig kunnskapsnviå!

Jeg er imponert!

Gunnar, du skal få en stor del av æren for at dette forumet fungerer så bra som det gjør idag, og uten en så "oppegående" admin som deg hadde ikke forumet vært der det er idag! :applause:

La det fortsette slik! :bmw:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gratulerer!

Fra en som startet hos BMWCCN-forumet men som er blitt mer aktiv her. Er fortsatt på BMWCCN men ikke like hyppig og aktiv som tidligere. En oppgradering av forumet der vil nok gjøre seg. Men det er en annen diskusjon. :)

Stå på Gunnar! Du gjør en kjempejobb!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest oea_69

bra forum :) har ikke vært her så lenge, men folk er positive i forhold til visse andre forumer..

Størst er sikker bra, men bedre å være det beste forumet ;)

syns det mye topicer om Audi og andre styggedommer, derfor så har jeg tenkt å melde meg inn i BMW CCN :) er nok litt for DiaHard BMW fan for dere kanskje..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nok et bevis på at BMWCCN skulle gjort noe med forumet sitt. Bruker begge, men ingen tvil hvilket forum som er mest brukt for min del. Synes BMWCCN er alt for "E30".

Gratulerer Gunnar! Dette hadde du ikke trodd for 3 år siden? :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...