Jump to content

Forskjell på E36 91 og 92 mod?


Ad|oS
 Share

Recommended Posts

Den beste og hurtigste måten å finne ut hvilke deler som passer til de forskjellige årsmodellene/modellene er å bruke Online ETK. Når du har funnet delenummeret for den ene årsmodellen kan du gjøre et søk via Part Cross-reference... og på den måten finne ut om delenummeret er aktuelt for andre modeller også. Vedr. nettopp E36 var det forøvrig ganske mange endringer de første par årene.

Link to comment
Share on other sites

Hovedproblemet er egentlig det at jeg ser etter nye lykter til en E36 91 mod, men alt jeg finner på ebay er lykter som passer 92-98 mod... Tips?

E36 fikk nye hovedlys i forbindelse med overgangen til modellåret 1994 (altså 09/1993)... hvorfor man derfor snakker om 92-98 vet jeg ikke... :? ... anyone ?

Link to comment
Share on other sites

Samme gjelder for instrumentpanel, nyrer, fjærer, front/bak-fanger og det meste annet. Er det mulig at de regner det slik at E36 09/91 regnes som 92-mod og det derfor ikke "finnes" 91-mod?

Et godt spørsmål, men jeg tror det er et spørsmål om modell. De begynte f.eks produksjonen av E36 320i i januar måned 1990, men den kom på markedet først som 1991 modell i Europa. I USA kom imidlertid ikke E36 320i på markedet før som 1993 modell (altså produksjon fom. 09/2002). Kanskje det er forklaringen... altså et spørsmål om modell ?... :?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...