Jump to content

Mobil i e87????


wolv
 Share

Recommended Posts

Har en 05 120d, og er litt usikker på om eg har bluetooth mobil tilkobling. Er det noen måte å finne ut om eg har det, bortsett fra å gå å spørre bmw??

I menyen så har eg en mobil meny der det står at ingen mobil er koblet til, har prøvd å slå på bluetooth på mobilen og søke etter mottakere, men finner ingenting...???

Et lite ekstra spørsmål:) Er også usikker på om eg har alarm, er det noen lur måte å få sjekket dette på også??Står lite om det i instruksjons boka.

mvh

Jørgen

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Oppdaget at spørsmålet var fra 2008, ikke 2009 som jeg først trodde, men jeg lar svaret stå i tilfelle det er andre som lurer på disse tingene.

Jeg tror at du skal ha et spesielt midtarmlene hvis du har Bluetooth-opsjon. Når du åpner lokket på midtarmlenet skal det være plass til å plugge inn en snap-in-adapter for mobiltelefon. På min 05 120d fulgte det med en snap-in-adapter for Siemens S55. Jeg får imidlertid ikke opprettet Bluetoothkobling mellom bilen og denne mobilen. Det virker som de ikke ser hverandre. Jeg har fått koblet min Nokia 6600 Fold til bilen. På den funker det flott å ringe, men bilen klarer ikke å hente telefonlista fra mobilen. Det virker altså som det ikke er alle telefoner som kan kobles til bilen.

Når det gjelder alarmen, tror jeg at det står noe i manualen om at det skal være et blinkende lys i den røde plastdingsen som sitter i underkant av sladrespeilet når alarmen er på. Prøv å se om det blinker noe sted når bilen er låst.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...