ogee1

Members
 • Content Count

  1662
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ogee1 last won the day on March 2 2017

ogee1 had the most liked content!

About ogee1

 • Rank
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mangler bare forhjulstrekk, så er den perfekt!
 2. Jeg prøvde Fusso et par ganger, men gikk tilbake til Swissvax igjen. Fusso hadde flott glans, men jeg syntes jeg fikk områder som ikke ble skikkelig rene. Litt tung å jobbe med også. Var også noen områder som det virket som vaskehansken gled dårligere. Sikkert noe jeg gjorde feil. Men da jeg gikk tilbake til Swissvax var problemene borte.
 3. ogee1

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Jeg var innom Kus MC i dag. Må si at jeg fikk et meget positivt inntrykk. Rolig kar som kunne utrolig mye om BMW. Han hadde god oversikt over styrker og svakheter på de forskjellige modellene. Han hadde også kontakter som kunne reparere dyre feil som f.eks. ABS-pumper og ESA-dempere til halve prisen av hva BMW tar for å ordne sakene. De har en mekaniker som har jobbet for BMW i sju år også, så de kan ta seg av annen skruing også. Syklene som står i butikken så generelt veldig ryddige ut. Og for meg som ikke har sett brukte BMW'er i virkeligheten må jeg si at kvalitetsfølelsen, selv på ti, femten år gamle sykler, var imponerende. Tror BMW er rett valg for meg til førstesykkelen.
 4. Kjenner jeg får en ekkel følelse når jeg ser de setene ... ... følelsen av misunnelse. Det der blir helt rått!
 5. Gratulerer med kommende familieforøkelse!
 6. ogee1

  2012 E82 120i

  Jeg synes også at begge passer bra, men jeg ville valgt coral.
 7. Litt interessant å se at Audi skifter til firehjulstrekk med mest kraft på bakhjulene mens BMW går til drift på bare to.
 8. Jeg har sagt før at jeg kun trenger firehjulstrekk et par ganger i året, men da er det til gjengjeld veldig godt å ha. Jeg vet at mange mener at en god sjåfør kommer frem like godt med bakhjulsdrift, men så god er ikke jeg.
 9. Da er det nok slutt på å kjøpe BMW for vår del. iX3 var vel den eneste interessante modellen for oss, men å kjøpe den uten firehjulstrekk er ikke aktuelt.
 10. ogee1

  Defekt baklys BMW X3 2012,F25

  Det tyder på dårlige loddinger på kortet. Du kan gå over med en loddebolt og få det til å holde en stund til.
 11. Jeg har kodet start/stopp slik at den husker hva den var stilt inn på sist tenninga ble slått av. Måtte oppdatere software i bilen først fordi denne funksjonen ikke fantes i 2011. Tror den kom i 2012 eller 2013.
 12. Litt frekt av meg å si at jeg har kodet 2TB selv, når jeg tenker meg om. Det var @SweetBMW som gjorde det og jeg mener han testet alt det du nevner, uten hell.
 13. ogee1

  300km/t

  Har hørt at de rigger til kameraer og referansestriper for å måle fart fra videoopptak i stadig flere av disse tunnelene. Vet ikke om det stemmer, men jeg tør ikke kjøre over beslagsgrensa i de nye tunnelene.