Jump to content

ogee1

Members
 • Posts

  2153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ogee1 last won the day on January 8 2021

ogee1 had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kongsberg
 • Kjøretøy
  Volvo XC40 P8

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tipper at BMW hadde fått plass til frunk hvis de hadde villet det. Nok en elbilmyte at folk setter likhetstegn mellom frunk og ren elektrisk plattform.
 2. Håper du tåler at jeg ikke dropper dette helt. Du modder og modder på alle detaljer for å få det überstrøkent, men ikke her. Er det noen annen grunn til å beholde merket enn å vise folk at du kjører en rå bil? For min egen del vet jeg at det er den første modden jeg hadde gjort. Kommer til å gjøre det hvis jeg kjøper en 1M.
 3. Når jeg ser hvor ryddig det ble uten xDrive-merket, så skjønner jeg ikke hvorfor du ikke fjerner det andre merket bak også.
 4. Artig å følge med på dere som finpusser på alle detaljene.
 5. Synes nivået på datagenerert grafikk begynner å bli ganske bra nå. Denne måtte jeg se to ganger på før jeg skjønte at det ikke var en ekte bil. Synes forresten at Porsche kunne laget denne versjonen av Taycan. Ser flott ut, synes jeg.
 6. Style 135 så jo veldig bra ut! Blir det noe problem med at felgene er laget for M12-bolter eller er hullene sånn at dine M14 passer rett inn?
 7. Hjernen min har bare én halvdel. Og den tenker stort sett på seks. Mener du at det er vanlig med flere halvdeler?
 8. Hvordan fungerer det på skikkelig holke? Mye ratting for å holde bakenden under kontroll?
 9. M240i er en flott bil! Takk for tips på piggfritt.
 10. Selvsagt. I mitt hode har BMW seks sylindre.
 11. Blir vel som å si at i ditt hode har BMW fire sylindre.
 12. Den hadde jeg ikke sett, faktisk. Takk for tips! Han kjørte på Hakka R2 piggfritt. Fikk meg til å tenke på om jeg trenger piggdekk eller ikke. På Porschen var de veldig greie å ha de par dagene hver vinter det var holke. Nå har jeg mulighet for hjemmekontor, så da kan jeg kanskje bare jobbe hjemmefra de dagene det er behov for piggdekk.
 13. Har tenkt litt på det, ja. Jeg er vanligvis ikke så opptatt av hva andre folk tenker og mener når jeg tar valg, men dette er et tema som jeg visste ville engasjere folk, så da er det interessant å høre forskjellige meninger. Vet ikke helt hva jeg hadde endt på hvis alle var imot idéen, men nå er det såpass mange som er positive at jeg føler meg ganske trygg på at jeg kan leve godt med 1M som pendlerbil. Så er det likevel mye som skal falle på plass før det står en 1M på tunet. Først og fremst at vi faktisk ender opp med å flytte. Deretter at det fortsatt passer praktisk og økonomisk å kjøpe en 1M. Og, ikke minst, at jeg finner et godt eksemplar som jeg har lyst til å kjøpe.
×
×
 • Create New...