ogee1

Medlem
 • Innholdsteller

  1519
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

ogee1 vant dagen sist Mars 2 2017

ogee1 hadde mest likt innhold!

Om ogee1

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nei, jeg tenkte på når det var snakk om å sette på større skiver. Men etter å ha tenkt meg om litt regner jeg med at det er utseendet som er viktigste grunn. Uansett trimming eller ikke, så bremser vel de skivene du har plenty bra nok.
 2. Er bilen din trimmet, eller er større skiver bare for utseendet?
 3. ogee1

  Prosjekt F82 M4

  Den så utrolig bra ut i grønn!
 4. ogee1

  Bytte til gammel type viskerhendel - F30/F80

  Skal det bli skikkelig tøft må du montere en motor som kjører hendelen tilbake til null når du slår av tenninga, sånn som når du stopper motoren med automaten i Sport. Noe av det tøffeste (jeg er nerd, ja) som finnes i bilverdenen.
 5. ogee1

  Inspirasjonstråden

  Fin å kjøre til butikken med.
 6. ogee1

  Kobling av DTE chipping

  Med alle mulige forbehold om at det kan være helt feil, så har jeg sett tilsvarende bokser der den ene kontakten går til common rail sensor (den som er D-formet og den andre til boost pressure sensor (den som er oval).
 7. Til og med kona mi synes det er moro med kappkjøring etter at hun fikk 30d med Power Kit! Jeg blir nesten flau noen ganger når hun gir full spiker ut av lyskryss for å vise en eller annen 40-åring i A6 eller 5-serie at en gammel X3 faktisk kan få fart på seg. Mitt inntrykk av Tesla-eiere er at de er akkurat som andre bileiere. En blanding av drittsekker, entusiaster og folk som bare skal fra A til B uten å bry seg om hva de kjører. Jeg har egentlig større problemer med de som kjører mindre elbiler eller hybrider. Det virker som flere og flere av dem bevisst ligger 10-20 under fartsgrensa. Noe som er litt irriterende i området jeg bor da det stort sett er sperret for forbikjøring.
 8. Dragy ser bra ut! Skulle ønske den var tilgjengelig da jeg kjøpte min VBox Sport, så kunne jeg spart mye penger.
 9. ogee1

  Problemer med sidespeil - E92

  På min E87 hadde jeg samme problemet med høyre speil. Det er noe leamikk som setter seg fast inne i overgangen mellom speilhuset og "armen" som sitter fast på bilen. Speilet stoppet i rare posisjoner. Ved å spraye smøremiddel inn i skjøten mellom speilhus og arm og bevege speilet frem og tilbake en del ganger fungerte det som normalt igjen. Kan være verdt å prøve.
 10. ogee1

  F11 salgsprosjekt [solgt]

  Synes det stemte bra å tagge @awt jeg. Det var jo han som nevnte at det kunne lønne seg å ta bremsene bak med tanke på salg. Lykke til, forresten. Flott bil!
 11. ogee1

  F11 salgsprosjekt [solgt]

  Tror du skal være veldig klønete for å ødelegge noe. Neste gang ordner du det selv. (Og saksøker meg hvis noe går feil! )
 12. Min erfaring fra da jeg hadde Cayman var at jeg aldri var tøff nok til å få i nærheten av fabrikktider på 0-100. Satt på med en med 911 som klarte å aksellerere like fort som fabrikken oppga, men han var så brutal at jeg var redd for at han skulle ødelegge bilen.
 13. Hvis det er F10, så er vel original dimensjon på 19-tommere 245/40-19 og 275/35-19? Hvis trådstarter ønsker bredere dekk bak er det vel bare å kjøpe stjernemerkede dekk i disse dimensjonene?
 14. Det har jeg ikke klart å finne ut av. En vill gjetting er at alle BMWer har hatt typen med tre nivåer en stund og at det er uoriginale sensorer som har to nivåer.