Jump to content

Spesiell E30 325 Coupe selges


Baklie_E30
 Share

Recommended Posts

VURDERER og selge en av Norges mest spesielle E30.Dette er en Edition bil(91 mod, altså en av de siste E30 coupene som er produsert)

Km stand. er 170 000.

Nydelig bil i den sjeldne fargen Lagunengrün met. Lakkert vinteren 2004. Strøken i lakken,ikke en ripe eller bulk i bilen.Lister på fangere er lakkert sorte blanke.Den har utstyr som takluke,M3 el.speil, sentrallås,el.vinduer,store bordcomputer(med forbruksmåler,etc),original rullgardin,sort sportskinn.

Bilen har M tech 2 front(eventuelt Alpina front)touring sideskjørt,røde baklykter,Hella sorte frontlykter med Xenon,sorte blinkere,tårnavstivere foran og bak,Wiechers veltebur(polert),vipperuter bak(sjeldent),E30 M3 intrumenter,Victor sportsratt,belyst girkule,skinn mansjett håndbrekk,AC Schnitzer pedaler.Koffertrom er kledd i skinn og toppet med et bra Alpine anlegg.

Innsug motor er lakkert i bilen farge,motivlakkert sikringslokk. Sebring grenrør med Getas bakpotte.Nydelig lyd!Sperreaksel fra 325ix(25% sperre).

Senket 75/50 med FK fjærer og Koni dempere(justerbare i trykk bak).Zimmermann slissede og borra bremseskiver med greestuff klosser.Sjeldne 3 delte BBS RS felger i dimesjon 9.5 og 9 * 16,strøkne!Dekk er Conti SportContact2 215/40 R16.

Bilen er altså utstyrt med masse sjeldne goder!

Importert av meg høsten 2007.

Som sagt tidligere vurderer jeg kun(til rett pris)og selge da salg av et slikt Einzelstück sitter utrolig langt inne!Er one of a kind!

Bilen må sees!!! :D

Send gjerne email, SMS,PM eller selvfølgelig ring meg:)

email: cbaklie@hotmail.com, TLF 97523402

Pris ca 160 000

Mvh Christian Baklie :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Den fineste E30'n jeg har sett i norge noen gang!

Fy for en bil!

Drømmebil :D

Aldri selg den!

ALDRI!!!!

Sant,det er en drømmebil:)

da jeg kom til tyskland og møtte Herr Helfer, som selgeren het,og åpnet porten der den sto ble jeg helt rørt, er jo en ganske lang reise ned dit,og er jo alltid skeptisk,men man kan trygt si at bilen svarte til forventningene :D noe av det råeste jeg har opplevd :D

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...